Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.07.2010 | 08:42

Η Jennifer Lopez ακύρωσε την εμφάνισή της στα κατεχόμενα!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Η Jennifer Lopez αποφάσισε μαζί με τους συνεργάτες της να ακυρώσει τη συναυλία της στα κατεχόμενα της Κύπρου. Οι αντιδράσεις ήταν πολλές και στο Internet οι διαμαρτυρίες Ελλήνων και κύπριων ταρακούνησαν για τα καλά την τραγουδίστρια.

Η J.Lo προφανως δεν γνώριζε τι ακριβώς είχε συμβεί στη περιοχή. Σήμερα το πρωί βγήκε στο site της μία επίσημη ανακοίνωση η οποία έλεγε πως: ''ποτέ εν γνώσει της δεν θα υποστήριζε οποιοδήποτε κράτος, χώρα, ίδρυμα ή καθεστώς που θα είχε σχέση με οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έπειτα από πλήρη ανασκόπηση όλων των σχετικών περιστάσεων στην Κύπρο, η απόφαση των συμβούλων της ήταν να αποσυρθεί από την εμφάνιση. Ήταν μια συλλογική απόφαση η οποία αντικατοπτρίζει την ευαισθησία μας στις πολιτικές πραγματικότητες της περιοχής''.

Αν η τραγουδίστρια πήγαινε τελικά στη περιοχή της Κερύνειας για να τραγουδήσει σε εγκαίνια ξενοδοχείου, θα ήταν σαν μια “αναγνώριση” του ψευδοκράτους από διεθούς φήμης καλλιτέχνη που θα αποτελούσε μια πρώτης τάξης ευκαιρία για το καθεστώς να συνδυάσει την παρουσία της με τους εορτασμούς για την εισβολή.

Δες την ανακοίνωση του site της

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10