Z. Mακρυπούλια – Μ. Χατζηγιάννης: Τι συμβαίνει πραγματικά μεταξύ τους;

Οι φήμες που τους θέλουν μαζί, μιλάνε για τρεις μήνες σχέση την οποία ούτε ο Μιχάλης αλλά ούτε και η Ζέτα επιβεβαιώνουν. Αυτές τις μέρες, σύμφωνα με τη Reallife βρίσκονται μακριά ο ένας από τον άλλον καθώς η Ζέτα είναι στην Ταϋλάνδη και ο Μιχάλης στη Νότια Αφρική για κάποιες προγραμματισμένες συναυλίες του. Ωστόσο επικοινωνούν συνέχεια μειώνοντας την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Πριν χωρίσουν όμως οι δρόμοι τους λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων, το ζευγάρι απολάμβανε τις βόλτες του στη Πλάκα και στο Μοναστηράκι αλλά και ρομαντικά δείπνα δίπλα στη θάλασσα. Στις 6 Οκτωβρίου ταξίδεψαν μέχρι το Λονδίνο. Εκεί ο Μιχάλης συμμετείχε στον Ραδιομαραθώνιο της Marfin Λαϊκή και προγραμμάτισε την επόμενη συναυλία του.

Η Ζέτα και ο Μιχάλης διέμειναν στο πεντάστερο ξενοδοχείο Dorchester στο Park Lane.

Μαζί τους είχαν κι έναν συνεργάτη του Μιχάλη και όσο οι δύο άντρες τακτοποιούσαν τις δουλειές τους, η Ζέτα απολάμβανε τις βόλτες και και τα ψώνια της. Παρακολούθησαν μαζί την παράσταση ”To φάντασμα της όπερας”, κάτι που ήθελαν πολύ κι οι δύο.

”Θέλουν να είναι χαλαροί και κάπως έτσι αντιμετωπίζουν και την υπέροχη χημεία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσά τους”, αποκαλύπτει κοντινό τους πρόσωπο στη Reallife.

Read More

And More