Μ. Μπεγνής: Τα reality φταίνε που καταστράφηκαν τα σίριαλ!

Ο Μέμος Μπεγνής υποστηρίζει πως μπορεί να μην τον βλέπαμε τα δύο τελευταία χρόνια στη τηλεόραση, ωστόσο αυτός δεν έμεινε ουσιαστικά ποτέ εκτός. ”Επειδή πάντα έκανα τηλεόραση, ήθελα μία παύση, μια μικρή περίοδο ξεκούρασης. Μπορεί εσείς να μη βλέπετε ότι κάνω τηλεόραση, στην ούσία όμως κάναμε γυρίσματα για το Ελεύθερος κι Ωραίος, που θα προβληθεί αυτή τη χρονιά. Ο ΑΝΤ1 πιθανότατα δεν το προέβαλε πέρσι για να μην το κάψει. Άλλωστε, φέτος δεν θα δούμε πολλά ελληνικά σίριαλ στη τηλεόραση”, εξηγεί στο περιοδικό People.

Επίσης για οικονομικούς λόγους έπαιξε και σε ένα σίριαλ στην Κύπρο. Παραδέχεται ότι θα του άρεσε να παρουσιάσει κάποια στιγμή μια δική του εκπομπή: ”Ναι, φυσικά και θα ήθελα. Άλλωστε τώρα μου έγινε πρόταση από τη ΝΕΤ για να παρουσιάσω μια εκπομπή πολιτιστικού περιεχομένου. Ο λόγος που είπα όχι ήταν επειδή φέτος δεν προλαβαίνω καθόλου γιατί έχω τις παραστάσεις στο Παλλάς με τη Μαρινέλλα και τις παραστάσεις στο Rex με τη Νίνα Λοτσάρη. Αυτό που δεν θα παρουσίαζα ποτέ είναι ένα reality κι αυτό γιατί στα realities – κατά τη γνώμη μου – οφείλεται ότι έχουν καταστραφεί τα σίριαλ. Τα κανάλια είναι λογικό να τα προτιμούν γιατί είναι φτηνές παραγωγές, τα περισσότερα όμως, είναι και φτηνού περιεχομένου”.

Αυτή τη περίοδο δεν είναι ερωτευμένος ενώ όσο αφορά τον γάμο και τα παιδιά αναφέρει: ”Το να κάνω ένα παιδί, ναι, με αφορά. Θα το ήθελα πάρα πολύ αλλά όχι ακόμη. Όσο για το γάμο δεν ξέρω. Βασικά, δεν πιστεύω στο για πάντα”.

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί.

Read More

And More