Πίσω στην κορυφή της σελίδας
10.10.2013 | 11:29

Μ. Αλικάκη: “Θεωρώ επικίνδυνες τις πλαστικές! Μπορεί να γίνεις “μούμια” και να μην ξαναδουλέψεις!”

Μ. Αλικάκη: “Θεωρώ επικίνδυνες τις πλαστικές! Μπορεί να γίνεις “μούμια” και να μην ξαναδουλέψεις!”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Μυρτώ Αλικάκη επιστρέφει δυναμικά στα καλλιτεχνικά δρώμενα με τρεις παραστάσεις στις οποίες συμμετέχει και μιλά για τους γιους της, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, τις πλαστικές επεμβάσεις και τον πρώην σύζυγό της.
 
Έχοντας ως βασική προτεραιότητα τα παιδιά της, η ίδια παραδέχτηκε σε συνέντευξή της στο περιοδικό ¨ΕΓΩ!” πως της αρέσει πολύ να περνούν χρόνο όλοι μαζί, αλλά δεν σκέφτεται ξανά το ενδεχόμενο του γάμου. “Δεν έχω ανάγκη να ξαναπαντρευτώ, ούτε να κάνω άλλα παιδιά!”

 
Μιλώντας για τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Λαγούτη και το νέο του βήμα σε ρόλο παρουσιαστή, δήλωσε: “Την παρακολούθησα κάποιες φορές το καλοκαίρι (σ.σ. την εκπομπή), γιατί την έβλεπαν τα παιδιά. Πιστεύω ότι ο Πέτρος ήταν πολύ καλός εκεί. Κουβαλούσε κάτι πολύ προσιτό στο θεατή, χωρίς να δίνει την εντύπωση ότι είναι “ελαφρύς” ή “επιπόλαιος”. Νομίζω ότι βρήκε τη χρυσή τομή”.
 
Τέλος για τις πλαστικές επεμβάσεις και τα botox ανέφερε: “Τα botox τα θεωρώ εγκληματικά για έναν ηθοποιό. Του απαγορεύουν να κινεί το πρόσωπό του και να εκφράζεται. Τις πλαστικές επεμβάσεις, πάλι, τις θεωρώ επικίνδυνες. Μπορεί να γίνεις σαν “μούμια” και να μην μπορείς να ξαναδουλέψεις ποτέ!”
 
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10