Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει γιατί έκανε απόπειρα αυτοκτονίας!

Για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε πριν από λίγο καιρό μίλησε η Έφη Σαρρή. Η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτό το σημείο απελπισίας και δήλωσε πως έχει μετανιώσει και είναι πλέον καλά.

“Αμέσως μετά τις εκλογές του 2007, τότε που ήμουν υποψήφια με το ΛΑ.Ο.Σ., άρχισα να αμφισβητώ τον αγώνα μου, τον κόπο μου, τον ίδιο μου τον εαυτό, όλα όσα είχα χτίσει μέχρι τότε στο λαϊκό τραγούδι”, δήλωσε στο περιοδικό “Down Town” και συμπλήρωσε: “Η ψυχολογία μου άρχισε να πέφτει, αρχικά με συμπτώματα απλής μελαγχολίας. Ήταν εκείνη την περίοδο που είχε ξεκινήσει το υβρεολόγιο από τον κύριο Λαζόπουλο, μέσω της εκπομπής του, ο οποίος, ορμώμενος από τις εκλογές και από το πρεκλογικό μου σποτάκι “Σταυρώστε με”, με έβαλε στον τοίχο σαν να ήμουν σάκος του μποξ”.
Οι πρώτες αντιδράσεις της κατάστασής της ήταν φόβος και απομόνωση. “Αρχικά φοβήθηκα, κλείστηκα στον εαυτό μου. Δεν έβγαινα, δεν απαντούσα στα τηλέφωνα των φίλων μου, δεν υπήρχα για κανέναν”, δήλωσε η ίδια και πρόσθεσε πως στην αρχή νόμιζε πως θα τα καταφέρει μόνη της, αλλά μετά χρειάστηκε να συμβουλευτεί ειδικό.
Στην αρχή ακολουθούσε τη συνταγή του γιατρού, αλλά ένα περιστατικό την οδήγησε στην απόπειρα αυτοκτονίας. “Βρισκόμουν στο σούπερ μάρκετ, κοιτούσα κάποιο ράφι και ήρθε μπροστά μου ένα παιδάκι 6-7 χρόνων, με κοίταξε καλά, γέλασε και άρχισε να φωνάζει: “…μαμά, η κυρία που κοροϊδεύει ο Λαζόπουλος, η Σαρρή. Τρέξε να την δεις!”. Ντράπηκα. Όλοι μου οι εφιάλτες ζωντάνεψαν… Γύρισα σπίτι πήρα ένα χάπι να ηρεμήσω και μετά δεύτερο… Το επόμενο πρωί χωρίς δεύτερη σκέψη, άνοιξα το συρτάρι και πήρα ένα μπουκαλάκι με χάπια διαφόρων ειδών”, είπε και πρόσθεσε: “Έπινα νερό και έπαιρνα χάπια. Δεν ήθελα άλλο να ζω. Θεωρούσε πως για να με κοροϊδεύει τόσος κόσμος δεν μου άξιζε η ζωή”.
Για καλή της τύχη, όμως, λιποθύμησε και την βρήκε η οικιακή βοηθός, η οποία κάλεσε βοήθεια και την οδήγησαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου της έκαναν πλύση στομάχου και συνήλθε. Σήμερα, η ίδια δήλωσε πως το έχει μετανιώσει και προσπαθεί να δει αισιόδοξα τη ζωή.
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More