Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.02.2013 | 12:21

Η εξομολόγηση του Κ. Αρζόγλου: “Μου έστειλαν χαρτί κατάσχεσης. Χάνω το σπίτι μου...”

Η εξομολόγηση του Κ. Αρζόγλου: “Μου έστειλαν χαρτί κατάσχεσης. Χάνω το σπίτι μου...”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Σοβαρά οικονομικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα ο γνωστός και πολύ αγαπητός ηθοποιός Κώστας Αρζόγλου. Ο ίδιος παραδέχεται πως τα τελευταία τρία χρόνια δούλεψε εντατικά στην τηλεόραση και δεν έχει πληρωθεί ακόμη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει με κατάσχεση.
 
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “News”, ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: “Δούλευα επί τρία χρόνια σε ένα μεγάλο κανάλι και μέχρι σήμερα που μιλάμε δεν έχω πληρωθεί. Όμως η τράπεζα ζητά τη δόση του στεγαστικού δανείου κάθε 21 του μήνα. Όπως είναι επόμενο, αυτό με έφτασε σε ασφυξία. Κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου. Έχουν έρθει χαρτιά κατάσχεσης, έχουν οριστεί και ημερομηνίες. Το παλεύω για να μην το χάσω. Από την άλλη, βέβαια, λέω ότι μπορούν να μου τα πάρουν όλα εκτός από το ταλέντο”.
 
Τις οικονομικές του δυσκολίες γνωρίζουν καλά, όπως φαίνεται και τα παιδιά του...
 
“Τον γιο μου τον Παύλο, τον βοηθά συνέχεια η Έλενα (σ.σ. Ακρίτα) και εγώ έχω αναλάβει περισσότερο τις 2 κόρες μου, την Ορόρ και την Μαρία, την μικρότερη. Για την μικρή, μάλιστα βοηθά και η μητέρα της. Τα παιδιά ξέρουν πως υπάρχει γενικό πρόβλημα”.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10