Έλλη Κοκκίνου – Δέσποινα Καμπούρη: Πού θα βρεθούν την ερχόμενη Τρίτη;

Στο μεγαλύτερο BasketBall Party της χρονιάς θα βρεθούν την ερχόμενη Τρίτη στις 21:00 η Έλλη Κοκκίνου και η Δέσποινα Καμπούρη. Οι δύο φίλες έχουν δείξει την αγάπη τους για τον αθλητισμό καθώς έχουν πάρει μέρος πρόσφατα και σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ.

Άλλωστε ο σύντροφος της τραγουδίστριας, Γιώργος Μπόγρης είναι μπασκετμπολίστας και τα τελευταία χρόνια έχει αγαπήσει περισσότερο το συγκεκριμένο σπορ!

Ο λόγος που θα βρεθούν η Έλλη και η Δέσποινα στο Opus της Γλυφάδας μαζί με πολλούς ακόμα celebrities είναι η οικονομική ενίσχυση του βρεφονηπιακού σταθμού “Αγία Ειρήνη“, της Ιεράς Μητροπόλεως Γλυφάδας. Τόσο η τραγουδίστρια όσο και η παρουσίαστρια δίνουν πάντα το “παρών” σε εκδηλώσεις που έχουν στόχο να βοηθήσουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη και ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά!

Η μητρότητα τις έκανε και τις δύο να βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά και γι’αυτό είπαν αμέσως ναι σε αυτή την πρόσκληση. Όλη η Mπασκετική Αθήνα λοιπόν -και όχι μόνο αυτή- θα βρίσκεται στο στέκι των Νοτίων Προαστίων, δίνοντας έντονο πορτοκαλί χρώμα, σε ένα πάρτι που είναι… για καλό σκοπό. Την συνδιοργάνωση αυτής της όμορφης γιορτής ανέλαβε ο ο δημοφιλής μπασκετμπολίστας του Ηλυσιακού Περικλής Δορκοφίκης.

Η παρουσία σπουδαίων προσωπικοτήτων από την μπασκετική κοινότητα, σε συνδυασμό με τη διάθεση οικονομικής αρωγής απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού μπάσκετ (παίκτες, προπονητές, πρόεδροι, διαιτητές), δημιουργούν μία ατμόσφαιρα που θα συνδυάσει το τερπνόν (διασκέδαση), μετά του ωφελίμου (κοινωφελής σκοπός).

Στο πάρτι έχουν δηλώσει συμμετοχή ο ΕΣΑΚΕ, οι ΚΑΕ: Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Πανελευσινιακός, Κηφισιά, Ηλυσικός, Απόλλων Πατρών, Τρίκαλα, πολλοί προπονητές (Πεδουλάκης, Μίσσας, Δικαιουλάκος, Βετούλας, Κουστένης), παίκτες (Μάντζαρης, Χατζής, Μπάμπκινα, Καυκής), ενώ θα έρθει αποκλειστικά για την εκδήλωση από το Ισραήλ ο Πίνι Γκέρσον.

Read More

And More