Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από τον Όμιλο Φιλανθρωπικών Εκδηλώσεων της ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas Α.Ε.

O ΄Ομιλος Φιλανθρωπικών Εκδηλώσεων (Ο.Φ.Ε.) του Ομίλου των Εταιριών της Unilever στην Ελλάδα, εκφράζοντας και φέτος την κοινωνική του ευαισθησία, οργανώνει «Χριστουγεννιάτικο Παζάρι», στις 7 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως τις 19:00 στα γραφεία της ΕΛΑΪΣ – Unilever Hellas Α.Ε. στο Μαρούσι, οδός Χειμάρρας 8.

Τα έσοδα από το παζάρι, όπως κάθε χρόνο, θα διατεθούν για την ενίσχυση απόρων οικογενειών. Στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του ΟΦΕ –το οποίο έχει εξελιχθεί σε ιδιαίτερα επιτυχημένο θεσμό– προσφέρονται είδη δώρων, βιβλία, και γλυκίσματα σε πολύ καλές τιμές για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας.

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas Α.Ε.
Ο Όμιλος Φιλανθρωπικών Εκδηλώσεων (Ο.Φ.Ε.) ξεκίνησε το κοινωνικό του έργο το 1969. Σκοπός του η στήριξη και ανακούφιση ατόμων και οικογενειών που ζουν στα όρια της φτώχειας αδυνατώντας να ανταποκριθούν σε βασικές οικονομικές υποχρεώσεις, και διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή γύρω από τις εταιρείες του Ομίλου UNILEVER.

Μέλη του ΟΦΕ είναι σύζυγοι ή συγγενείς εργαζομένων και συνταξιούχων της ΕΛΑΪΣ – UNILEVER HELLAS Α.Ε.. Συμμετέχουν εθελοντικά με το να εντοπίζουν και να αξιολογούν τα διάφορα κοινωνικά προβλήματα και να προσφέρουν την ανάλογη – σημαντικότατη πολλές φορές – οικονομική βοήθεια.

Τα έσοδα του Ομίλου Φιλανθρωπικών Εκδηλώσεων προέρχονται από τις συνδρομές των μελών του, την οικονομική υποστήριξη των εταιριών του Ομίλου Unilever και από το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι.

Read More

And More