Είναι αυτός ο πιο HOT άντρας στη γη αυτή τη στιγμή;

Αυτός μπορεί να είναι o πιο hot άνθρωπος στη γη αυτή τη στιγμή: και αυτή τη στιγμή, οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο λιποθυμούν στη θέα των πυκνών μαλλιών του της σμιλεμένης δομής του προσώπου του.

Αλλά ο Ben Dahlhaus διαθέτει και κάτι επιπλέον που τον ξεχωρίζει από τους απλά όμορφους άντρες και τον κατατάσσει στους πραγματικά επιθυμητούς. Στην περίπτωσή του, είναι «το θλιμένο ύφος του».

Μια ιδιαίτερη εικόνα του σουηδικού μοντέλου να κοιτάει στο φακό της κάμερας με αυλάκια στο μέτωπο και λυπημένα, puppy eyes έχει στείλει το προφίλ του στη στρατόσφαιρα.

Στο πλάνο o Ben έχει κλειστά τα χείλη του, καθώς τα ξανοιγμένα από τον ήλιο μαλλιά του πέφτουν προς τη μία πλευρά και το φως πέφτει επάνω στο μαυρισμένο, γυμνασμένο χέρι του.

Λίγα είναι γνωστά για εκείνον εκτός από το όνομα και τη χώρα διαμονής του, αλλά αυτό το μυστήριο, τον κάνει ακόμα πιο συναρπαστικό…

Πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε μια καμπάνια για την εταιρεία με luxury ρολόγια Brathwait, συμπεριλαμβανομένων αρκετών lifestyle εικόνων και ένα καλλιτεχνικό βίντεο.

Ετικέτες

Read More

And More