Daniel Craig: Αφήνει τη γυναίκα του για τη Monica Bellucci;

Ο James Bond φαίνεται πως “νικήθηκε”. Ο Daniel Graig έπεσε θύμα της γοητείας της Monica Bellucci με την οποία συμπρωταγωνιστεί στην τελευταία ταινία του πράκτορα 007. Η Ιταλίδα καλλονή φαίνεται πως γοήτευσε τον Βρετανό ηθοποιό και τα δημοσιεύματα του ξένου τύπου κάνουν λόγο για το νέο παράνομο ζευγάρι του Hollywood.

Το φλερτ τους ξεκίνησε, σύμφωνα με το ιταλικό περιοδικό “Novella 2000”, στα γυρίσματα του “Spectre” στη Ρώμη. (Spectre σημαίνει Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion). Οι δυο τους απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό να δειπνούν σε εστιατόριο της ιταλικής πρωτεύουσας.

Ανάμεσά τους υπάρχει αναμφισβήτητα χημεία και πολλοί κάνουν λόγο για ένα πάθος που θα οδηγήσει τον Daniel να εγκαταλείψει τη γυναίκα του, Rachel Weisz για τα μάτια της Monica. Λάδι στη φωτιά έριξε η τελευταία συνέντευξη της ηθοποιού στο “GQ”.

“Ποιος είπε ότι είμαι ελεύθερη; Θέλω να απολαύσω τη ζωή, μου αρέσει να τρώω, να πίνω και να κάνω έρωτα”, είπε η 50χρονη πρωταγωνίστρια που συγκαταλέγεται στις πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη, διαχρονικά.

Η Monica ήταν παντρεμένη για 14 χρόνια με τον Γάλλο ηθοποιό Vincent Cassel και έχει αποκτήσει μαζί του δύο κόρες αλλά φαίνεται πως δεν λέει όχι σε νέες περιπέτειες!

Και μπορεί οι φήμες να μην έχουν επιβεβαιωθεί για το αν είναι μαζί και στη ζωή με τον Daniel, αλλά σίγουρα θα τους δούμε στη μεγάλη οθόνη αφού η ταινία τους αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Read More

And More