Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.12.2010 | 08:31

Κ. Δανδουλάκη: “Δεν έχω καν δικό μου σπίτι, μένω στο νοίκι και έχω χρέη”!

Κ. Δανδουλάκη: “Δεν έχω καν δικό μου σπίτι, μένω στο νοίκι και έχω χρέη”!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μια εκκρηκτική συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ έδωσε η Κάτια Δανδουλάκη στο περιοδικό “Nitro”, όπου μίλησε για το θέατρο, την απόφασή της να γίνει ηθοποιός και την οικονομική της κατάσταση.
 
Σ' αυτήν την ανατρεπτική συνέντευξη, η ηθοποιός Φαίη Ξυλά πήρε το ρόλο του δημοσιογράφου και έκανε ξεχωριστές ερωτήσεις στην Κάτια Δανδουλάκη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε σε όλα χωρίς φόβο και πάθος.

Όταν έβγαινα από τη σχολή έλεγα “όποιος έχει ταλέντο πάει μπροστά”. Αυτό αντιστράφηκε μετά τα δέκα πρώτα χρόνια. Κατάλαβα ότι δεν σημαίνει τίποτα. Είναι φυσική ευλογία να έχεις ταλέντο, αλλά εάν δεν έχεις τις υπόλοιπες 99 ικανότητες για να το χτίσεις, πάει χαμένο”, δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.
 
Μιλώντας για τους λόγους που την οδήγησαν στο ν' ασχοληθεί με την υποκριτική, η ίδια αποκάλυψε ότι δεν είχε ταλέντο στο πιάνο που λάτρευε και πως η μητέρα της την πήγαινε από μικρή σε παραστάσεις. Την απόφαση να γίνει ηθοποιός την πήρε στα 17 της. “Το θέατρο μπήκε νωρίς στην ψυχή μου”, ανέφερε.

 
Παράλληλα, δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι δουλεύει τόσο πολύ γιατί δεν έχει άλλο τρόπο επιβίωσης. “Φαντάσου ότι ο ελεύθερος χρόνος μου είναι γύρω στα δύο με τρία λεπτά την ημέρα”, εξομολογείται με μια δόση χιούμορ.
 
Στην ερώτηση, αν από το θέατρο βγάζει λεφτά και τι θα έκανε αν ένας συνάδελφος της δήλωνε πως θέλει να γίνει επιχειρηματίας στο θέταρο, εκείνη απάντησε ότι “θα τον έδερνε δια ροπάλου”. “Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκομαι απλώς χωρίς καμιά περιουσία, δεν έχω καν δικό μου σπίτι, είμαι στο νοίκι, έχω χρέη. Αλλά καλά να πάθω!”, αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.
 
Τέλος, σχολιάζοντας το τηλεοπτικό τοπίο, παραδέχτηκε πως της φέρνει ζαλάδα. “Τώρα είμαστε στο ξεκοκάλισμα του σκελετού, υπάρχει πλήρης αποδόμηση”, ανέφερε.
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10