Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.03.2014 | 15:50
Εβίτα Τσιλοχρήστου Tweet me @evitatsi

Diana: Έδινε πληροφορίες του παλατιού για να πάρει τον τύπο με το μέρος της όταν ήταν σε διάσταση με τον Κάρολο!

Diana: Έδινε πληροφορίες του παλατιού για να πάρει τον τύπο με το μέρος της όταν ήταν σε διάσταση με τον Κάρολο!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας αρκετά χρόνια μετά από τον θάνατο της πριγκίπισσας της Ουάλιας Diana. Σύμφωνα με το δικαστήριο Old Bailey η Diana είχε δώσει τη βασιλική ατζέντα στην εφημερίδα News of the World.

Ο πρωήν συντάκτης της εφημερίδας που ήταν υπεύθυνος για την στήλη της βασιλικής οικογένειας, Clive Goodman, είπε πως η Diana έστειλε την ατζέντα το 1992, την περίοδο που ήταν σε διάσταση με τον Κάρολο και ψάχνοντας σύμμαχο στον Τύπο. Ήταν πολύ πικραμένη που όλοι ήταν με το μέρος του Καρόλου εκείνη την περίοδο.

Ο Clive Goodman
/

Ο δημοσιογράφος κατηγορείται πως πλήρωσε για να πάρει τις ατζέντες αλλά ο ίδΙος το αρνείται. Ο εσωτερικός ανταποκριτής του BBC στο Old Bailey, Tom Symonds, είπε πως αυτή ήταν άλλη μια σημαντική αποκάλυψη που βγήκε από την έκτακτη δίκη.

Εκείνη ήταν πολύ στενοχωρημένη εκείνη την περίδιο και αδύναμη να αντιμετωπίσει όλους όσους είχε συμμάχους ο Κάρολος.Ο Clive είπε πως του τηλεφώνησε η Diana για να τσεκάρει πως πήρε στα χέρια του την ατζέντα που του είχε στείλει.

Με τον Κάρολο, χώρισε επίσημα το 1996 κι ένα χρόνο μετά σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10