Αν οι αγαπημένες μας ηρωίδες της Disney είχαν instagram…

Όλες μας, σαν παιδιά, είχαμε ταυτιστεί με μία ή και περισσότερες ηρωίδες των παραμυθιών. Οι πριγκίπισσες των παιδικών μας χρόνων πρωταγωνίστησαν και στην μεγάλη οθόνη δίνοντάς μας την ευκαιρία να τις δούμε κι αλλιώς. Πέρα από το πως τις είχαμε πλάσει στο μυαλουδάκι μας η Walt Disney τους έδωσε σάρκα και οστά αλλά και σε πολλές ακόμα με τις οποίες μεγάλωσαν και θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν πολλές γενιές.

Ξέρουμε όμως ότι όλα αυτά είναι απλά παραμύθια… Κάποιοι όμως είχαν την έμπνευση να τις κάνουν και λίγο πιο “ανθρώπινες” δημιουργώντας τα προφίλ τους σε ένα από τα πιο διαδεδομένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δεν είναι άλλο από το instagram.

Λίγο ή πολύ έχεις ασχοληθεί κι εσύ με αυτό αφού έχει γίνει η αγαπημένη συνήθεια και των celebrities. Δεν είναι λίγες οι φορές που με αυτό τον τρόπο επικοινωνούν τα νέα τους και κρατάνε επαφή με τους θαυμαστές τους.

Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν αν στο instagram είχε λογαριασμό και η Σταχτοπούτα ή η Χονάτη ή η Ποκαχόντας; Ποιές φωτογραφίες θα ανέβαζαν; Τι θα έγραφαν άραγε στα σχόλια;

Ας γελάσουμε λίγο…


Read More

And More