Αμετανόητος ο “Δράκος” στους αστυνομικούς – Τραυμάτισε τουλάχιστον 21 αθώες παιδικές ψυχές

Αμετανόητος καθ΄όλη τη διάρκεια της ανάκρισης του από τους αστυνομικούς, παρέμεινε ο 40χρονος σάτυρος ο οποίος κατηγορείται για βιασμό τουλάχιστον 21 κοριτσιών, μαθητριών δημοτικού και γυμνασίου.
Ένα ανθρωπόμορφο κτήνος, που είχε καταδικαστεί σε συνολικά 37 χρόνια φυλάκισης για άλλες δύο ανάλογες υποθέσεις, και αποφυλακίστηκε πριν από το 2008, χωρίς περιοριστικούς όρους.
Τότε ο 40χρονος είχε υποστηρίξει τόσο στη γυναίκα όσο και τους συγγενείς του, πως είχε πέσει θύμα πλεκτάνης των αστυνομικών αρχών που έψαχναν για εξιλαστήριο θύμα!
Στην πραγματικότητα η ελληνική δικαιοσύνη είχε επιτρέψει στον 40χρονο κούριερ, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός 18χρονου αγοριού, να εκδηλώσει ξανά τα ζωώδη ένστικτα του με θύματα αθώες παιδικές ψυχές!
Σύμφωνα με τη δικογραφία που συνέταξε η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και αποκαλύπτει σήμερα το NewsIt.gr, ο 40χρονος χαρακτηρίζεται ως:
“άτομο ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς τα αδικήματα τα οποία τέλεσε στρέφονται κατά της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας ανηλίκων, παιδιών στο σύνολό τους, κάτω των 12 χρονών. Ο κατηγορούμενος ξεκίνησε τη δράση του το 1995, γεγονός που αποδεικνύει ότι πρόκειται για δράστη ο οποίος θα εξακολουθήσει και στο μέλλον την τέλεση τέτοιου είδους αδικημάτων!”.
Οι διωκτικές αρχές αναζητούσαν τα ίχνη του 40χρονου από το Σεπτέμβριο του 2008, στηριζόμενοι στα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει σχετικά με τον τρόπο δράσης του.
Συγκεκριμένα εντόπιζε ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας 10 – 13 χρονών, την ώρα που έφευγαν από το σχολείο μεταξύ 13:00 και 14:30.

Read More

And More