Ελένη Μενεγάκη: Σε τρεις μήνες έρχεται ο γιος της!

Μπορεί να προσπαθεί να κρατήσει χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή και να μην έχει μιλήσει ακόμη ανοιχτά για τον ερχομό του παιδιού της με τον Ματέο Παντζόπουλο, η Ελένη Μενεγάκη, όμως, έχει μπει ήδη στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Και η φουσκωμένη κοιλιά της, φαίνεται πια ξεκάθαρα.
Πρόσφατα, έγινε γνωστό και το φύλο του μωρού της, το οποίο θα είναι αγόρι! “Το αφήνει να εννοηθεί, χωρίς να επιβεβαιώνει”, αποκάλυψε στο “ΟΚ!” άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον, προσθέτοντας: “Γι’ αυτό έχει χαρεί πολύ και ο μεγάλος της γιος, ο Άγγελος, αφού θα αποκτήσει επιτέλους έναν μικρό αδελφό”.

Ωστόσο, εκτός από τη γλυκιά αναμονή του παιδιού της, η καθημερινότητά της φαίνεται να μην έχει αλλάξει ιδιαίτερα. Η Ελένη ασχολείται καθημερινά με τα τρία παιδιά της, τον Άγγελο, την Βαλέρια και την Λάουρα, επιμελείται τη διατροφή τους (διαλέγοντας πάντα εκείνη τα φρούτα και τα λαχανικά τους από το μανάβικο της αγοράς) και περνά χαλαρές στιγμές με τον σύντροφό της Ματέο.

Για να δούμε τι αλλαγές θα έρθουν μετά την έλευση του μωρού. Η παρουσιάστρια, πάντως έχει εμπειρία από τρεις γέννες ως τώρα, οπότε δεν θα δυσκολευτεί!

Read More

And More