Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.07.2015 | 10:53

Ελισάβετ Σπανού: Οι δύσκολες ώρες και το επώδυνο χειρουργείο που είχε!

Ελισάβετ Σπανού: Οι δύσκολες ώρες και το επώδυνο χειρουργείο που είχε!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Αγωνία για τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και το πώς θα πάνε τα πράγματα έχει αυτές τις μέρες και η Ελισάβετ Σπανού. Η γνωστή τραγουδίστρια μιλά πρώτη φορά στο περιοδικό “ΕΓΩ!” και τον Γιάννη Βίτσα για το άγχος της ενόψει των εξελίξεων, το πρόβλημα υγείας που είχε (και έφθασε ως το χειρουργείο) και την πιο δύσκολη στιγμή της.
 
“Δεν έχω καμιά οικονομική εξασφάλιση. Ελπίζω στο Θεό”, αποκαλύπτει μιλώντας για τις οικονομικές εξελίξεις, ενώ σε ερώτηση για το δημοψήφισμα αναφέρει: “Βαθιά μέσα μας όλοι ζήσαμε ένα διχασμό. Το ίδιο και εγώ. Η καρδιά μου έλεγε “όχι” το μυαλό μου “ναι”. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση”.

 
Για τις δύσκολες ώρες που πέρασε ανέφερε: “Μια επέμβαση στις φωνητικές μου χορδές. ήταν επώδυνο χειρουργείο. Για πολύ καιρό δεν μπορούσα να μιλήσω, να τραγουδήσω. Δεν ήξερα αν θα ήμουν σε θέση να δουλέψω ξανά. Μια άλλη μεγάλη δυσκολία που πέρασα ήταν όταν ένα πρόσωπο της οικογένειάς μου προσβλήθηκε από μία πολύ σοβαρή ασθένεια, από τη νόσο του κεντρικού κινητικού νευρώνα. Ήταν πολύ σκληρό. Αυτή η ασθένεια σε παραλύει. Ο εγκέφαλός σου δουλεύει, αλλά δεν κινείσαι σωματικά. Παραλύεις ολοκληρωτικά”.
 
Τέλος, για τον σύντροφό της Γιάννη Αποστολάκη είπε: “Μου έβγαινε πάντα τρυφερότητα και προστασία απέναντι στον Γιάννη. Δύσκολα ερωτεύομαι, αλλά όταν συμβεί το κάνω με την καρδιά μου”.
 
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10