Θα γίνει μητέρα στα 51 της χρόνια η Elle Macpherson;

Κι όμως στα 51 της χρόνια η διάσημη καλλονή Elle Macpherson και ο ζάμπλουτος σύζυγός της (45 χρόνων εκείνος) θέλουν να αποκτήσουν ένα μωράκι. Το ζευγάρι έχει ήδη παιδιά, αλλά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο προσπάθησε εντατικά να μεγαλώσει την οικογένειά του κατά ένα ακόμη μέλος.
Δυστυχώς, όμως, δεν τα κατάφεραν με φυσιολογικό τρόπο και τώρα έπεσε για αυτούς στο τραπέζι το ενδεχόμενο της παρένθετης μητέρας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Australia’ s Woman’ s Day, η Elle Macpherson και ο σύζυγός της Jeffrey Soffer βρήκαν, μάλιστα, την τέλεια παρένθετη μητέρα.

Πρόκειται για μια κοπέλα 30 χρόνων που εγκρίνουν και οι δυο, χωρίς να έχουν αποκαλύψει κάτι παραπάνω για την ταυτότητά της.
Η διάσημη καλλονή από την Αυστραλία, που παρά τα 51 της χρόνια, τραβά πάνω της όλα τα βλέμματα, έχει ήδη δυο παιδιά, τον 17χρονο Arpad Flynn Busson Aurelius και τον 12χρονο Cy Andrea Busson και ταυτόχρονα φροντίζει και τα παιδιά του συζύγου της.

Ωστόσο, το να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί με τον καλό της, ήταν κάτι που ήθελε από το 2013, όταν οι δυο τους παντρεύτηκαν με μια ρομαντική τελετή στα νησιά Φίτζι. “Το ζευγάρι κατάλαβε, μετά από προσπάθεια μηνών ότι δεν μπορεί να αποκτήσει παιδί με φυσιολογικό τρόπο και δεν συζητά το θέμα της υιοθεσίας. Γι’ αυτό και συμφώνησαν να αποκτήσουν μωρό μέσω παρένθετης μητέρας”, αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον της, αναφέροντας πως η Elle ήταν από τις τυχερές stars που είχαν καταψύξει τα ωάριά τους πριν από χρόνια.

Read More

And More