Πίσω στην κορυφή της σελίδας
03.05.2011 | 15:57

Eurovision: Όλα όσα είπαν ο Λούκας και ο Stereo Mike στη συνέντευξη τύπου!

Eurovision: Όλα όσα είπαν ο Λούκας και ο Stereo Mike στη συνέντευξη τύπου!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Μπορεί να ανέβηκε η χώρα μας στα στοιχήματα, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει προβληματισμός στην αποστολή μας. Μετά την πρώτη πρόβα ο Λούκας Γιώρκας και ο Stero Mike έδωσαν την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Φυσικά τα βίντεο της συνέντευξης ανέβασε ο OGAE, αφού πολλά μέλη του βρίσκονται στη Γερμανία! Μετά το καινούριο σκηνικό ξμε τους κίονες που είδαμε χθες στην πρόβα, οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Άλλοι λένε ότι χρειαζόμασταν κάτι πιο σύνθετο και άλλοι ότι αυτό είναι "Ελλάδα". Ο Λούκας πάντως μαζί με την υπόλοιπη ομάδα είναι έτοιμος για τον ημιτελικό που θα γίνει στις 10 Μαΐου.

Ο Λούκας τόνισε πως η Eurovision είναι μια μεγάλη εμπειρία και ευκαιρία, από εκείνες που ένας καλλιτέχνης ζει μια φορά στη ζωή του. Mεταξύ άλλων είπε: "Πήραμε ένα ρίσκο φέτος,αυτή η μίξη είναι ρίσκο ακόμα και για το Ελληνικό κοινό. Θέλαμε το μήνυμα του τραγουδιού να είναι παγκόσμιο,γιαυτό και συνυπάρχουν ραπ και λαικό. Είμαστε ευτυχείς που οι δημιουργοί έκαναν αυτό το πάντρεμα."

Συμπλήρωσε πως δέχτηκε συμβουλές από το Σάκη Ρουβά, ενώ με τη σειρά του ο Stereo Mike υπενθύμισε πως παρά τον αρχικό σκεπτικισμό, τους σεβάστηκαν τόσο λαϊκοί όσο και hip-hop καλλιτέχνες στη χώρα μας


 Δες τα βίντεο της συνέντευξης

 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10