Eurovision 2014: Η περσινή νικήτρια ποζάρει στο φακό του TLIFE! Τι άλλο είδαμε στο στάδιο B&W! Αποκλειστικές φωτό

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα για την Ελληνική συμμετοχή στην Eurovision αφού θα κριθεί στο 2ο ημιτελικό αν η χώρα μας θα διαγωνισθεί στον τελικό του Σαββάτου. Τα προγνωστικά και το κλίμα είμαι πολύ θετικά εκεί στη Δανία και όλοι μας από εδώ, στέλνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια στους Freaky Fortune &Riskykidd!

Το ΤLIFE βρίσκεται στη Κοπεγχάγη και θα σου μεταδίδει το κλίμα αλλά και όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια με πληροφορίες και εικόνες που δεν θα βλέπεις στην τηλεόραση.

Πάρε μια γεύση από όσα είδαμε στη βόλτα μας στο στάδιο B&W

STAY TYNED! ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 9.45 ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ TLIFE ΚΑΙ ΤΟΥ ZAPPIΤ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η νικήτρια της περσινής Eurovision,Emmelie de Forest στην κεντρική είσοδο του σταδίου, δέχθηκε αμέσως με χαμόγελο να ποζάρει στο φακό του TLIFE!

Oι eurofans που ντύνονται ανάλογα με τη χώρα τους, φέτος δεν είναι όπως τα πρηγούμενα χρόνια… Ο συγκεκριμένος είναι Δανός φαν και του ζήτησαν κατά τη διάρκεια της εγγραφής του πρώτου ημιτετελικού, να απομακρυνθεί απο την αρένα γιατι ενοχλούσε χρωματικά το τηλεοπτικό αποτέλεσμα..

/


Στην κεντρική είσοδο του σταδίου. Σε πρώτο πλάνο, η ένδειξη ότι απαγορεύεται να τραβήξουν οι δημοσιογράφοι πλάνα από τα μόνιτορ

Read More

And More