Οι Έλληνες “ξεσηκώνονται” μέσω Facebook!

Σε ειρηνική διαδήλωση καλεί τους Έλληνες μια ακτιβιστική ομάδα, μέσω σελίδας του Facebook. Πρόκειται για ένα νέο εγχείρημα που ξεκίνησε από την Ισπανία, όπου εδώ και μέρες διαδηλώνουν κατά χιλιάδες στην κεντρική πλατεία της Μαδρίτης.

Η σελίδα “Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα” καλεί μέσω του Facebook τους πάντες, σε μία ειρηνική διαδήλωση στην πλατεία Συντάγματος, την Τετάρτη 25 Μαΐου, με σκοπό ο κόσμος να διαδηλώσει για τα σκληρά μέτρα λιτότητας της κυβέρνησης. Οι διοργανωτές διευκρινίζουν ότι δεν θα υπάρχει κομματικός χρωματισμός, πλακάτ ή σχέδιο, και “ο καθείς καλείται να εκφράσει τον εαυτό του” .
Ωστόσο, αναβρασμός επικράτησε ανάμεσα στους χρήστες του διαδικτύου από την ξαφνική και ύποπτη διαγραφή της σελίδας “Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα”, που είχε φτάσει σε σύντομο χρονικό διάστημα στα 3.241 μέλη .
Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο newsit, η είδηση έφθασε μέχρι το CNN όπου γίνεται αναφορά τόσο στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που έχει οργανωθεί στην πλατεία Συντάγματος όσο και στον αιφνίδιο τρόπο που έκλεισε το group στο Facebook.
H σελίδα απο σήμερα υπάρχει και πάλι έχοντας συγκεντρώσει μέχρι αυτή τη στιγμή 18.429 μέλη και μάλιστα πολλοί από αυτούς έχουν δημιουργήσει group για ανάλογες εκδηλώσεις και σε άλλες κεντρικές πλατείες στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στα Τρίκαλα και γενικά σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας.

Read More

And More