Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.04.2013 | 08:56

Κραυγή απόγνωσης από τον Λ. Γαβαλά: “Σας έδωσα όλη την περιουσία μου, πότε θα βγω;”

Κραυγή απόγνωσης από τον Λ. Γαβαλά: “Σας έδωσα όλη την περιουσία μου, πότε θα βγω;”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Σε απόγνωση βρίσκεται ο Λάκης Γαβαλάς που συνεχίζει να παραμένει έγκλειστος στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά τη σύλληψή του για χρέη στο Δημόσιο. Ο “Mr Lak” έχει προσφέρει όλη την περιουσία του στο ελληνικό Δημόσιο για την εξόφληση του χρέους του, την ίδια στιγμή που οι διαδικασίες για την αξιοποίηση του δεσμευμένου ακινήτου του στην Κάντζα έχουν “παγώσει”.
 
Μέσα από τη φυλακή, ο Λάκης Γαβαλάς στέλνει το δικό του μήνυμα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Έκλεισα έναν χρόνο στο κελί. Δεν καταλαβαίνω γιατί με κρατάνε ακόμα φυλακισμένο. Διαπιστώνω τρομερή εμπάθεια... Το θέμα του χρέους μου έχει κλείσει. Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν μπορώ να απελευθερωθώ”, είπε, υπογραμμίζοντας πως η αξία του κτιρίου της εταιρείας του στην Κάντζα που έχει δημευτεί αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που το χρέος του ανέρχεται στα 19,5 εκατομμύρια.
 
Μιλώντας στην “Espresso”, η δικηγόρος του Μαρία Σαξώνη ανέφερε χαρακτηριστικά: “Το Συμβούλιο συνεδρίασε, όπως ορίζει ο νόμος για την παράταση ή μη της προσωρινής κράτησης του κ. Γαβαλά πέραν του χρόνου που αποφάσισε να παραμείνει στη φυλακή. Δεν ξέρω για ποιο λόγο βγήκε αυτή η απόφαση... Πλέον είναι στο “χέρι” του ελληνικού Δημοσίου... Μιλάμε για έναν οφειλέτη που στο παντελόνι του δεν έχει ούτε ένα ευρώ. Ό,τι μισθό και μερίσματα έπαιρνε από την εταιρεία τα διέθετε για προσωπική ευχαρίστηση και δεν τα έβαζε στην τράπεζα, ούτε τα έκρυβε από το ελληνικό Δημόσιο”.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 10:06

Top 10