Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.03.2012 | 10:51

Λουκάνικα, μπέικον, και χάμπουργκερ αυξάνουν κατά 20% τις πιθανότητες θανάτου

Λουκάνικα, μπέικον, και χάμπουργκερ αυξάνουν κατά 20% τις πιθανότητες θανάτου
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
 Το κόκκινο κρέας δεν είναι τελικά, τόσο αθώο για την υγεία μας. Μεγάλη αλλά και μακρόχρονη επιστημονική έρευνα αποφάνθηκε ότι η κατανάλωση κόκκινου κρέατος, μας κάνει ευάλωτους στις αρρώστιες και μας στέλνει πιο γρήγορα στο θάνατο, αφού, αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο και καρδιά. 

Mάθε όλες τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στο iatropedia
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Hairgoals! Οι 10 ωραιότερες πλεξίδες που έχουμε δει από την αρχή της χρονιάς!
Οδηγός αγοράς: Η fashion editor προτείνει τα πιο στιλάτα φλατ παπούτσια για φέτος
Βραδινό και δίαιτα: Πόσες θερμίδες πρέπει να έχει; Τι να περιλαμβάνει; Ποια είναι η ιδανική ώρα;
Tribeca Loft: Εδώ θα βρεις όλα τα στοιχεία που συνθέτουν την έννοια του “loft” και ακόμη περισσότερα
Top 10