Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.03.2012 | 10:51

Λουκάνικα, μπέικον, και χάμπουργκερ αυξάνουν κατά 20% τις πιθανότητες θανάτου

Λουκάνικα, μπέικον, και χάμπουργκερ αυξάνουν κατά 20% τις πιθανότητες θανάτου
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
 Το κόκκινο κρέας δεν είναι τελικά, τόσο αθώο για την υγεία μας. Μεγάλη αλλά και μακρόχρονη επιστημονική έρευνα αποφάνθηκε ότι η κατανάλωση κόκκινου κρέατος, μας κάνει ευάλωτους στις αρρώστιες και μας στέλνει πιο γρήγορα στο θάνατο, αφού, αυξάνει τον κίνδυνο για καρκίνο και καρδιά. 

Mάθε όλες τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στο iatropedia
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Τα νύχια σου στο επίκεντρο! Πώς να κάνεις το πιο glam γιορτινό μανικιούρ με έμπνευση από τους Dolce & Gabbana!
Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ που θα αποθεώσουν το στιλ σου στα χριστουγεννιάτικα πάρτι
Γυμναστική στο σπίτι: Κάψε το λίπος από όλο το σώμα σε 30 λεπτά
London Calling: Μια βόλτα στις πιο εντυπωσιακές χριστουγεννιάτικες βιτρίνες του Λονδίνου!
Top 10