Πίσω στην κορυφή της σελίδας
09.11.2012 | 15:31

Σ. Μαλέλης: Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του; Το επίσημο το ιατρικό ανακοινωθέν

Σ. Μαλέλης: Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του; Το επίσημο το ιατρικό ανακοινωθέν
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Επίσημο ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Σταμάτη Μαλέλη εξέδωσαν σήμερα οι θεράποντες ιατροί του νοσοκομείου “Ιατρικό Αθηνών”. Σύμφωνα με το ανακοινωθέν η κατάσταση της υγείας του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Star παραμένει κρίσιμη.
 
Δες το επίσημο ανακοινωθέν των ιατρών του:
 
“Ο κ. ΜΑΛΕΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ διεκομίσθη με κινητή μονάδα εντατικής θεραπείας του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ στη ΜΕΘ της Κλινικής Αμαρουσίου στις 6/11/2012 από το νοσοκομείο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, όπου είχε μεταφερθεί, μέσω ΕΚΑΒ, το πρωί της 5/11/2012 με οξύ έμφραγμα μυοκαρδίου και είχε υποβληθεί σε πρωτογενή αγγειοπλαστική.
 
Ο ασθενής κατά την εδώ μεταφορά του τελούσε σε μεγάλη αιμοδυναμική αστάθεια, παρουσίαζε ποικίλες αρρυθμιολογικές διαταραχές και ήτο αναγκαία η μηχανική υποστήριξη τόσο της αναπνοής του όσο και της κυκλοφορίας του.
 
Τις επόμενες ημέρες επετεύχθη με συντονισμένη προσπάθεια σχετική σταθεροποίηση της κλινικής του εικόνος. Παρ’ όλα αυτά όμως η κατάστασή του εξακολουθεί παραμένουσα κρίσιμη.
 
Νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν θα εκδοθεί εφόσον υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στην πορεία της νόσου και κριθεί απαραίτητο από τους θεράποντες ιατρούς του”.
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10