Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.02.2011 | 16:05
Μαρία Ρουμελιώτου Tweet me @mroumeliotou

Σάλος στη Βρετανία από το νέο show του J. Oliver! Ζήτησε δείγμα σπέρματος από 16χρονους!

Σάλος στη Βρετανία από το νέο show του J. Oliver! Ζήτησε δείγμα σπέρματος από 16χρονους!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Φωτίες άναψε στο Channel 4, το νέο show που ετοιμάζει ο πετυχημένος τηλεοπτικός σεφ Jamie Oliver! H εκπομπή που γυρίζεται αυτή την περίοδο λέγεται  Dream School και συμμετέχουν πολλοί και αξιόλογοι επιστήμονες. Μέσα σε αυτούς και η σύζυγος του Τόνυ Μπλερ, Τσέρι!

Μέχρι εδώ καλά... Όταν όμως ο επικεφαλής των επιστημονικών ερευνών της εκπομπής καθηγητής Robert Winston ζήτησε από  μαθητές που συμμετέχουν στην ομάδα της εκπομπής να βγούν από το δωμάτιο και να γυρίσουν με δείγμα σπέρματος το οποίο θα εξέταζαν όλοι με μικροσκόπιο, έγινε ένας ...μικρός χαμός!'Οταν ο καθηγητής ζήτησε από τα αγόρια να βγουν από το δωμάτιο, αυτά έδειξαν να ενθουσιάζονται... κάποια άλλα όμως δεν έδειξαν μεγάλη προθυμία να συνεργαστούν... Το δείγμα σπέρματος που... έφθασε  στα εργαστήρια της εκπομπής, μπήκε κάτω από μισκροσκόπιο για να εξεταστεί από όλη την ομάδα και να συγκριθεί με το σπέρμα άλλων ...θηλαστικών ζώων μεταξύ των οποίοων γουρούνια και άλογα!

Όπως φαίνεται η Βρετανική κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να δεχτεί ένα τόσο ρηξικέλευθο πείραμα ακόμα και από το πιο αγαπητό και δημοφιλές πρόσωπο της τηλεόρασης και άρχισαν οι αντιδράσεις... Τα βέλη βέβαια δεν έπεσαν μόνο στον Jamie αλλά και στο κανάλι που θα φιλοξενήσει το πρωτότυπο τηλεοπτικό πρότζεκτ.

Θα σε σόκαρε μια τέτοια εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση;

Δες το τρέιλερ της εκπομπής:

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10