Angelina Jolie: Θα υποδυθεί σε ταινία την μητέρα της που πέθανε από καρκίνο!

Πρωταγωνίστρια στη βιογραφική ταινία που έχει στηριχθεί στη ζωή, αλλά και τον ξαφνικό θάνατο της ίδιας της μητέρας της, Marcheline Bertrand θα πρωταγωνιστήσει σύντομα η Angelina Jolie.
Μετά την εξομολόγησή της για την προληπτική διπλή μαστεκτομή που έκανε με σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να αφυπνίσει τον κόσμο για το θέμα του καρκίνου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η απόφασή της να υποδυθεί την μητέρα της που έφυγε στα 56 χρόνια.
Την παραγωγής της ταινίας αναλαμβάνει η εταιρία Plan B, η οποία ανήκει στον Brad Pitt, ενώ το πιθανότερο είναι η Angelina να ζητήσει και σε κάποιο από τα παιδιά της που θα υποδυθεί στην ταινία την ίδια σε βρεφική ή παιδική ηλικία.

Στην ταινία θα περιγράφεται η γεμάτη δυσκολίες ζωή μιας όμορφης γυναίκας που έγινε μητέρα και έζησε το θαύμα της ζωής, όμως στο τέλος έφυγε με τον πιο τραγικό τρόπο.
Η Marcheline έπαιξε κομβικό ρόλο στη ζωή της Angelina και ήταν το μεγάλο πρότυπό της. Ο θάνατός της είχε συγκλονίσει την γνωστή ηθοποιό και ήταν αυτός που την οδήγηση στην απόφαση να κάνει προληπτική διπλή μαστεκτομή για να μειώσει τις πιθανότητες να εμφανίσει καρκίνο, όπως η μητέρα της.

Read More

And More