Στο μαιευτήριο η Δέσποινα Καμπούρη! Σήμερα θα γίνει μανούλα

Στην πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της βρίσκεται η Δέσποινα Καμπούρη που σε λίγες ώρες θα φέρει στον κόσμο την κορούλα της. Η γνωστή παρουσιάστρια μπήκεχθες στο μαιευτήριο και σήμερα αναμένεται να γεννήσει με καισαρική.

Η ίδια έγραψε στη σελίδα της στο Facebook ότι βρίσκεται στο μαιευτήριο “Ρέα”, όπου πρόκειται να γεννήσει το αγγελούδι της. Όπως έχει γράψει μάλιστα, η ίδια στο twitter της, η γέννηση της κόρης της θα γίνει σήμερα Τετάρτη.
Αν και η Δέσποινα περίμενε να γεννήσει κοντά στον Δεκαπενταύγουστο, φαίνεται πως τα δεδομένα άλλαξε και η ίδια θα γίνει μανούλα πιο γρήγορα. Όπως είχε αποκαλύψει στο TLIFE πριν λίγες μέρες περιμένει με αγωνία “να κρατήσει στην αγκαλιά της την κορουλα της”.
Από την πρώτη ημέρα του Αυγούστου ευχαριστεί τον κόσμο για τις ευχές του, στέλνει χαρούμενες φατσούλες, δεν αφήνει φίλο της που να μην του απαντήσει, εξέφρασε την επιθυμία της να μπει σ’ ένα αεροπλάνο και να ταξιδέψει, αγχώνεται με τα πρακτικά ζητήματα γύρω από τον ερχομό ενος παιδιού στη ζωή, κάνει πλακίτσες και δεν σταματά να αναφέρεται στο ότι σήμερα θα γίνει αυτό που περιμένει εδώ και 9 μήνες…
Από τους πρώτους που της ευχήθηκαν ήταν η Μαριέττα Χρουσαλά, η Ναταλία Γερμανού, ο Παύλος Σταματόπουλος, η Σίσσυ Χρηστίδου, η Μάντα Παπαδάκου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και πολλοί άλλοι.

Εμείς να της ευχηθούμε με έναν πόνο!

Read More

And More