Καίτη Γαρμπή: Μίλησε πρώτη φορά για το θάνατο του αδελφού του Διονύση Σχοινά

“Τον Διονύση τον θαύμασα. Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο δυνατός. Αντί να δίνουν σε εκείνον κουράγιο, έδινε εκείνος κουράγιο σε όλους με μια μεγάλη αγκαλιά”, είπε η Κάιτη Γαρμπή μιλώντας στο “Πρωινό” για το θάνατο του αδελφού του συζύγου της. Ο Τόλης Σχοινάς έφυγε αιφνίδια από τη ζωή πριν λίγο καιρό και σκόρπισε τη θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα.
“Ο αδελφός του Διονύση ήταν για τον Διονύση η αδελφή ψυχή του”, συμπλήρωσε η γνωστή τραγουδίστρια και ανέφερε: “Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι έγινε. Την Τετάρτη τον είχαμε και την Πέμπτη δεν τον είχαμε. Ξέρουμε ότι η ψυχή είναι αθάνατη και ότι δεν τελειώνουν όλα με το που μπήκε εκεί που μπήκε… Αυτό όμως δεν μετριάζει την έλλειψη και πιστεύω ότι θα περάσουμε ακόμη πιο δύσκολα. Ακόμη δεν πέρασαν ούτε 40 μέρες…”

Στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα και το αν υπήρξαν στιγμές που λύγισε ο Διονύσης Σχοινάς, η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: “ Μα τι λες τώρα και εκείνος και εγώ και το παιδί και οι γονείς του…”
Τέλος, για τη δύναμη ψυχής που έδειξε ο σύζυγός της είπε: “Είδα έναν Διονύση πολύ δυνατό που θα δώσει δύναμη σε όλους. Κατά σειρά το μεγαλύτερο πλήγμα το δέχτηκε εκείνος και η μητέρα του και μετά όλοι οι άλλοι. Κι όμως στάθηκε παλικάρι”.
Δες το video:

Read More

And More