Καλομοίρα: Με τον σύζυγό της Γιώργο και τα δίδυμα στη Μύκονο!

Στην Ελλάδα και το νησί των ανέμων περνούν το φετινό καλοκαίρι τους η Καλομοίρα με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη και τα δίδυμα αγοράκια τους, τον Δημήτρη και τον Νίκο. Τα 18 μηνών κουκλιά τους έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας και γι’ αυτό το λόγο μαζί με το ζευγάρι ταξίδεψε και η μητέρα της Καλομοίρας, Ελένη Σαράντη.
Η νεαρή τραγουδίστρια μάλιστα, φρόντισε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς φίλους της, ανεβάζοντας στα social media φωτογραφίες της από τις διακοπές στη Μύκονο και τις όμορφες στιγμές που περνά εκεί.

Ο φωτογραφικός φακός του “Hello” και του “ΟΚ!” την απαθανάτισαν με όλη την οικογένεια να απολαμβάνει τις βουτιές στα γαλανά νερά του νησιού, αλλά και τα παιχνίδια με τα αγόρια της.

Η Καλομοίρα μάλιστα, έχοντας χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης δείχνει να είναι στα καλύτερά της.
Η ίδια είχε έρθει στην Ελλάδα το χειμώνα, όπου τραγούδησε μαζί με τον Claydee στον ελληνικό τελικό της Eurovision. Εκεί, μιλώντας στο TLIFE είχε αποκαλύψει πόσο της έλειψε η Ελλάδα και πόσο θα ήθελε να έρθει ξανά με τους γιους της. Όπως άλλωστε έκανε αυτό το καλοκαίρι. (Δες εδώ όλα όσα είχε αποκαλύψει στο TLIFE)
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More