Kylie Jenner: Αποκάλυψε πως έπεσε θύμα bullying στα 9 της χρόνια! Video

Μπορεί να έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από reality show “Keeping Up With the Kardashians”, η Kylie Jenner, όμως ήρθε αντιμέτωπη και με το bullying μετά την υπερέκθεσή της στα media.
Με ένα συγκινητικό video, μέσα από το λογαριασμό της στο Snapchat, η κόρη των Kris και Caitlyn Jenner έλυσε τη σιωπή της και μίλησε ανοιχτά για τον εκφοβισμό που δέχτηκε μέσα από τα social media.
“Ήταν λίγο τρελό. Είχα τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους στο Snapchats. Οι μισοί από αυτούς με θεωρείται παράξενη και οι άλλοι μισοί αστεία. Αλλά, εγώ δέχτηκα bullying από την ηλικία των 9 χρόνων. Πίστευα πώς όλος ο κόσμος είναι εναντίον μου και έχω προσπαθήσει πολύ να το διαχειριστώ αυτό.”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Η Kylie είναι σήμερα 17 χρόνων, μια από τις πιο γνωστές τηλεπερσόνες -μαζί με τις αδελφές της- και ο λόγος που αποκάλυψε όλα αυτά για τη ζωή της είναι… “όχι για να την λυπηθούν, αλλά για να βοηθήσει αυτούς που περνούν τα ίδια”.
“Υπάρχουν παντού άτομα που κάνουν bullying και αυτό που θέλω να πω σε όσους έχουν πέσει θύματα, είναι να μην ακούν τις γνώμες των άλλων. Θέλω να ενθαρρύνω τα μικρά κορίτσια να είναι ο εαυτός τους και να μην φοβούνται κανέναν”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δες το video:

Read More

And More