Ένα ακόμη “καυτό” video που η Κ. Kardashian δεν ήθελε να δούμε!

Μπορεί η Kim Kardashian να έκανε πριν λίγες μέρες ένα γάμο υπερπαραγωγή που ήθελε να μείνει στην ιστορία, ωστόσο δεν είναι η λαμπερή τελετή, αυτή που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Αντίθετα, τα προκλητικά και “καυτά” video της άτακτης Kim είναι αυτά που μονοπωλούν το ενδιαφέρον.
Και μπορεί η αρχή να έγινε με το ροζ video της γνωστής celebrity που είχε γυριστεί το 2007 και “χτύπησε” κόκκινο την ημέρα του γάμου της, αλλά η “ταπείνωση” δεν σταματά εκεί, αφού ένα νέο video έχει κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες στο διαδίκτυο.

Ο λόγος για το προκλητικό και άκρως αποκαλυπτικό video clip που είχε γυρίσει για το τραγούδι Jam (Turn it Up) με το οποίο θα έκανε τα ντεμπούτο της στην pop σκηνή. Το single της δεν είχε επιτυχία και το τραγούδι της γρήγορα ξεχάστηκε, με αποτέλεσμα το video clip να μείνει στον πάγο.

Τις τελευταίες όμως, μέρες που η Kim είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας, ένα απόσπασμα από το clip που την δείχνει να τραγουδά κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Στο video η γνωστή τηλεπερσόνα τραγουδά προχωρώντας στα τέσσερα και φορώντας σέξυ σορτσάκια. Το σώμα της είναι καλυμμένο με glitter και οι πόζες της ιδιαίτερα προκλητικές.

Δες το video:

Read More

And More