Έγκυος η Σοφία Καρβέλα! Η γιαγιά της αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της

Γιαγιά ετοιμάζεται να γίνει η Άννα Βίσση, καθώς η κόρη της Σοφία Καρβέλα διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η 29χρονη σχεδιάστρια και ο σύντροφός της Θανάσης Πανουργιάς διανύουν μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής τους και σύντομα θα γίνουν γονείς.
Τα δημοσιεύματα για την εγκυμοσύνη της Σοφίας άρχισαν να πληθαίνουν τις τελευταίες μέρες στην Κύπρο και παρόλο που χθες η μητέρα της Άννας Βίσση διέψευσε σε κυπριακό site την είδηση, τελικά η όμορφη κόρη της γνωστής ερμηνεύτριας βρίσκεται στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.
Στην επίσημη πρεμιέρα, μάλιστα, της Άννας Βίσση η μητέρα του Νίκου Καρβέλα και γιαγιά της Σοφίας αποκάλυψε το χαρμόσυνο νέο. “Η Σοφούλα μας είναι σε ενδιαφέρουσα”, είπε γεμάτη χαρά.
Ενώ, με τον τρόπο της και η Άννα Βίσση επιβεβαίωσε την είδηση και αποκάλεσε γαμπρό της, τον Θανάση Πανουργια που ήταν στην πρεμιέρα μόνος, καθώς η Σοφία Καρβέλα βρίσκεται για επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Αμερική. Η ίδια, όταν την ρώτησαν για την εγκυμοσύνη της κόρης της είπε: “Θα ‘θελα πάνε καλά πρώτα όλα και μετά θα τα πούμε”.

Δες το video του zappit:

Read More

And More