Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.03.2013 | 07:22

Αγόρασε το νησί του Ιονίου ο Εμίρης του Κατάρ και ετοιμάζει θερινό ανάκτορο στην Ελλάδα!

Αγόρασε το νησί του Ιονίου ο Εμίρης του Κατάρ και ετοιμάζει θερινό ανάκτορο στην Ελλάδα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το πανέμορφο νησάκι Οξυά αγόρασε ο Κροίσος από το Κατάρ...

Ένα από τα μικρά πανέμορφα νησάκια του Ιονίου αγόρασε ο Εμίρης του Κατάρ Αλ Θανί για να το κάνει δώρο στην Σεϊχά και την κόρη τους Μαγιάσα. Ο Κροίσος από το Κατάρ εντυπωσιάστηκε με τις ομορφιές της Ελλάδας και αγόρασε το νησάκι Οξυά έναντι του ποσού των 5,6 εκατομμυρίων ευρώ!
 
Όπως διαβάζουμε στην “Real Life”, μπορεί λόγω γραφειοκρατίας ο Εμίρης να βγήκε πολλές φορές από την... κελεμπία του, ωστόσο ο στόχος επιτεύχθηκε και το νησάκι ανήκει πια στα περιουσιακά του στοιχεία. Εκείνο όμως που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι ότι στο συμβόλαιο θα αναγράφεται το όνομα της κόρης του Μαγιάσα, προέδρου των μουσείων του Κατάρ!

 
Η αλήθεια είναι ότι τόσο η Μαγιάσα όσο και η μητέρα της και δεύτερη σύζυγος του Εμίρη Σεϊχά Μοζά, ξετρελαμένες, επιθυμούσαν διακαώς το συγκεκριμένο νησί να βρεθεί στην κατοχή τους. Η αδυναμία του Αλ Θανί στις δύο γυναίκες τον οδήγησε να κινήσει ουρανό και γη προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.
 
Βέβαια, δεν ήταν λίγες οι φορές που ο κροίσος σήκωσε τα χέρια ψηλά, βλέποντας απογοητευμένος την αγορά να “κολλάει” σε τυπικές γραφειοκρατικές διαδικασίες. Τώρα όμως φαίνεται πως τα κατάφερε και όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει και τις διαδικασίες για να δημιουργήσει ένα θερινό ανάκτορο στην Ελλάδα.
 
 

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10