William – Kate: Βγήκαν με τον μικρό πρίγκιπα από το μαιευτήριο!

Βγήκαν από το μαιευτήριο η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William και το πρώτο τους παιδί! Ο πατέρας του μικρού έκανε χιούμορ λέγοντας: Ευτυχώς έμοιασε στη μαμά του!

Statement: William and Kate both spoke to the press and the Prince said 'thankfully he has her looks'

Close up: Kate held the baby as they descended the steps and revealed to waiting reporters they had not yet chosen a name

Τι κι αν έβρεχε στο Λονδίνο, οι Βρετανοί συνέχιζαν να συγκεντρώνονται έξω από το μαιευτήριο για την πρώτη εικόνα της Kate και του William μετά τη γέννηση του πρίγκιπά τους. Φυσικά μόλις είδαν το πριγκιπικό ζεύγος με το νεογέννητο γιο τους, ζητωκραύγαζαν!

Λίγο πριν βγουν βρέθηκαν στο μαιευτήριο ο πατέρας του πρίγκιπα William, Κάρολος με την Καμίλα

Flying visit: After two days in Yorkshire, Prince Charles and his wife Camilla arrived to meet the royal baby after being rushed to London by helicopter

Οι πρώτοι επισκέπτες στο μαιευτήριο ήταν οι γονείς της Kate Middleton, Carole και Michael.

Excited: It appears that Kate and William have asked the Middletons to visit them and their new child before the royal family

Νωρίς έφτασε το προσωπικό του παλατιού με τα απαραίτητα αξεσουάρ ώστε να αποχωρήσει η βασιλική οικογένεια από το μαιευτήριο.
Ready to go home: A member of the royal staff has arrived at St Mary's hospital and has taken a car seat in via a rear entrance alongside a mystery woman dragging a suitcase, raising hopes Kate, William and the baby might be about to leave

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ η μαμά πλέον Kate Middleton αναμένεται να βγει μέσα στις επόμενες ώρες από το νοσοκομείο καθώς ο βασιλικός γυναικολόγος και ο κομμωτής την επισκέφτηκαν για να την προετοιμάσουν, όσοι οι Βρετανοί συνεχίζουν τους πανηγυρισμούς για τον ερχομό του πελαργού!

Δες εδώ Live τι γίνεται έξω από το μαιευτήριο

Ο γυναικολόγος της βασίλισας, Marcus Setchell, επισκέφθηκε την 31χρονη δούκισσα στο “St. Mary’s” στις 10:30 (ώρα Ελλάδας), ενώ ακολούθησε ο κομμωτής του παλατιού.

Ήταν προγραμματισμένο ότι μόλις πάρει εξιτήριο, η Kate θα πόζαρε στα σκαλιά της πτέρυγας “Lindo” με το μωρό στην αγκαλιά και τον σύζυγό της στο πλευρό της, όπως είχε κάνει πριν από 31 χρόνια η πριγκίπισσα Diana όταν έφερε στον κόσμο τον William. Έτσι κι έγινε.
Κάμερες, φωτογράφοι και δημοσιογράφοι είχαν κατασκηνώσει έξω από το νοσοκομείο, ενώ πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί και έξω από τα ανάκτορα.

Read More

And More