Άγριος καυγάς νεαρού με οπερατέρ στη συναυλία του Σάκη Ρουβά

Χθες στο Αθηνών Αρένα ο Σάκης Ρουβάς έκανε μια καταπληκτική συναυλία για τον έρωτα για τους ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού love radio. Το Αθηνών Αρένα, ήταν κυριολεκτικά κατάμεστο από κόσμο. Δεν έπεφτε καρφίτσα! Όλα ήταν τέλεια… Η σχεδόν όλα….

Κάποια στιγμή εντελώς στα ξαφνικά και χωρίς ακόμα να ξέρουμε την αιτία, ξέσπασε άγριος καυγάς ανάμεσα σε έναν οπερατέρ που κάλυπτε τη συναυλία και ένα νεαρό. Στην αρχή δεν κατάλαβε κανείς το επεισόδιο… Αλλά μέσα σε λίγα δευτερόπλεπτα οι δυο άνδρες άρχισαν να χτυπούν με μανία ο ένας τον άλλο.

Τα πράγματα κόντεψαν να φθάσουν στο απροχώρητο, αφού σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες κανείς δεν έμπαινε στη μέση να χωρίσει τους δυο νεαρούς… Μετά από αρκετή ώρα…ξύλου, ευτυχώς τα πράγματα ηρέμησαν.. Ο Σάκης καθ΄όλη τη διάρκεια του δυσάρεστου περιστατικού, δεν έχασε την ψυχραιμία του και συνέχισε το πρόγραμμα λέγοντας: “Κάποιοι βρίσκονται στον …κόσμο τους. Ας μείνουμε και μεις στον δικό μας κόσμο”.

Όπως ήταν λογικό, λίγα λεπτά μετά το πραγματικά άγριο ξύλο κατέφθασαν δυο περιπολικά έξω από το Αθηνών Αρένα. Δεν γνωρίζουμε αν οι δυο εμπλεκόμενοι αλληλομηνύθηκαν.

Ρεπορτάζ: Θάνος Κλωνόπουλος

Read More

And More