Πίσω στην κορυφή της σελίδας
15.08.2011 | 21:00

Μαρία Καβογιάννη: Δε θα είχα πρόβλημα να αλλάξω δουλειά

Μαρία Καβογιάννη: Δε θα είχα πρόβλημα να αλλάξω δουλειά
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Η ηθοποιός μίλησε στο ΒΗΜΑ για το ρόλο της στη νέα σειρά του MEGA "Πίσω στο σπίτι" όπου μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη θα παίζουν ένα ζευγάρι, τα παιδιά του οποίου επιστρέφουν στο σπίτι λόγω οικονομικής κρίσης.

"Μέχρι στιγμής έχουμε κάνει μόνο μερικά εξωτερικά γυρίσματα. Ωστόσο τα κείμενα που έχω διαβάσει και οι συνεργάτες μου είναι εγγύηση για ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Γι΄ αυτό και είπα το ναι" είπε η ηθοποιός.
 
Σε ερώτηση για το αν θα έλεγε "όχι" σε μια δουλειά φέτος, με την ίδια ευκολία που το έκανε παλαιότερα, απαντά:
"Επαγγελματίας είμαι που ζει από τη δουλειά της, επομένως θέλω να έχω δουλειά. Ωστόσο, παρ΄ ότι τηλεόραση κάνω και για τα λεφτά, εξακολουθώ να είμαι αυστηρή στις επιλογές μου. Εν προκειμένω, το σενάριο και οι συντελεστές, άνθρωποι που γνωρίζω και εκτιμώ, αλλά και νέα παιδιά με τα οποία θέλω να δουλέψω, μου δημιούργησαν την αίσθηση ότι αξίζει τον κόπο. Ηθελα επίσης να συνεργαστώ πιο στενά με τον Θοδωρή, με τον οποίο μέχρι στιγμής έχουμε κάνει μόνο ένα Κόκκινο δωμάτιο".

Όσο τώρα, για το αν την έχει αγγίξει η οικονομική κρίση;

"Αυτή τη στιγμή χτυπάω όχι ξύλο, ξύλα, πολλά ξύλα! Ανήκω στους ηθοποιούς που έχουν ακόμη δουλειά. Ξέρετε πόσοι είναι άνεργοι; Και τεχνικοί, σκηνοθέτες, μοντέρ, ηχολήπτες... Αρκετοί εκ των οποίων είναι σπουδαίοι επαγγελματίες. Στάθηκα τυχερή λοιπόν, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν βιώνω καθημερινά, και εγώ και η οικογένειά μου, τις συνέπειες της ύφεσης. Και έχω περιοριστεί, και προσέχω... Και στενοχωριέμαι πάρα πολύ!".

Πάντως, δε θα είχε πρόβλημα να αλλάξει δουλειά...

Περισσότερα στο zappit

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 9:20

Top 10