Άλκις Κούρκουλος: Είναι ζευγάρι με την Ευγενία Δημητροπούλου;

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Άλκη Κούρκουλο να βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της συμπρωταγωνίστριάς του στο θέατρο, Ευγενίας Δημητροπούλου. Οι δυο τους πρωταγωνιστούν στην παράσταση “Πρόβα Νυφικού” και παρόλο που κρατούν χαμηλό προφίλ, φαίνεται πως έχουν έρθει πιο κοντά και ανάμεσά τους εκτυλίσσεται ένα νέο ειδύλλιο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life”, οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά στις πρόβες για την παράσταση, και το φλερτ που υπήρξε αρχικά, εξελίχθηκε σε κάτι πιο τρυφερό. Η Ευγενία, μάλιστα, που χώρισε με τον Κωστή Μαραβέγια (δεν επιβεβαίωσαν ποτέ τη σχέση τους) γοητεύτηκε από τον γοητευτικό Άλκη Κούρκουλο.

Οι δυο τους, σύμφωνα με πήγες από το περιβάλλον τους, είναι εδώ και λίγο καιρό μαζί, αλλά προσπαθούν ν α κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που οι συνεργάτες τους στο θέατρο, παρόλο που το γνωρίζουν, τηρούν διακριτική στάση.

Εξίσου διακριτικοί είναι όμως και οι ηθοποιοί που δεν κάνουν κοινές εξόδους μαζί, αλλά πάντα συνοδευόμενοι από μεγάλη παρέα, για να μην δίνουν στόχο.

Read More

And More