Τους λαχτάρισε ο Λευτέρης Πανταζής – Γιατί λιποθύμησε στο καμαρίνι του

Μεγάλη λαχτάρα πέρασαν τα αγαπημένα πρόσωπα και οι συνεργάτες του Λευτέρη Πανταζή την περασμένη Κυριακή. Ο γνωστός τραγουδιστής που εμφανίζεται στο Βοτανικό μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Έλενα Παπαρίζου, λιποθύμησε στο καμαρίνι του, λίγο μετά το τέλος της εμφάνισής του στη σκηνή.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην “Espresso” γύρω στις 4 τα ξημερώματα που κατέβηκε από τη σκηνή, ένιωσε μια δυσφορία. Δεν μπορούσε να κινηθεί και ζήτησε να του φέρουν λίγο νερό στο καμαρίνι, αλλά χωρίς να το καταλάβει έχασε τις αισθήσεις του. ‘Έπεσα κάτω ξερός… Από την αρχή του προγράμματος ένιωθα αδιαθεσία. Όταν κατέβηκα από τη σκηνή ζαλίστηκα και πήγα με δυσκολία στο καμαρίνι μου. Ζήτησα νερό, αλλά μέχρι να μου το φέρουν λιποθύμησα”.
Ωστόσο, όλοι έσπευσαν γρήγορα να τον βοηθήσουν. Αφού συνήλθε τον άφησαν να κοιμηθεί λίγο στον καναπέ και μετά τον βοήθησαν να επιστρέψει σπίτι του, όπου και έμεινε στο κρεβάτι σχεδόν για 4 μέρες.
Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση ο αγαπημένος ερμηνευτής έπαθε υπερκόπωση, η οποία σε συνδυασμό με την ίωση που κυκλοφορεί, τον εξασθένισαν. Ο ίδιος πάντως αισθάνεται πιο δυνατός και θα προσπαθήσει να βρεθεί απόψε το νυχτερινό κέντρο που τραγουδά.
Εμείς του ευχόμαστε περαστικά!

Read More

And More