Έγκυος η Maria Menounos; Οι φωτογραφίες που ενισχύουν τις φήμες περί εγκυμοσύνης!

Η τελευταία της εμφάνιση σε κοσμικό event στάθηκε η αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες πως η Maria Menounos, περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Kevin Undergaro και αμέσως ξεκίνησαν οι συζητήσεις στα κοσμικά πηγαδάκια.
Το ζευγάρι που είναι μαζί από το 1998 έχει δηλώσει δημόσια πως σκέφτεται το ενδεχόμενο του γάμου, ενώ η παρουσιάστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της είπε πως είναι έτοιμη να γίνει μητέρα. “Είμαστε έτοιμοι να αποκτήσουμε παιδιά”, είπε η παρουσιάστρια στο “E! News”.

Και μετά την επίμαχη δήλωση, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες από την εμφάνιση στην εκδήλωση του “Variety” με την Maria να φορά ένα στενό κοντό μπλε φόρεμα με ένα σχέδιο στην κοιλιά. Σύμφωνα με την Daily Mail, όμως, οι πόζες της στο φωτογραφικό φακό “πρόδωσαν” την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά της, ενισχύοντας τις φήμες που την θέλουν να περιμένει το πρώτο της μωρό.

Προς το παρόν, τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της δεν έχουν επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει το αν είναι τελικά έγκυος!
Άνθρωπος από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, πάντως, αποκαλύπτει στο TLIFE πως το ζευγάρι θέλει να αποκτήσει παιδιά και να κάνει ένα παραδοσιακό γάμο στην Ελλάδα. Μάλιστα, όσοι την γνωρίζουν αναφέρουν πως η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια θέλει να ακολουθεί τις παραδόσεις και δύσκολα θα επέλεγε να κάνει ένα παιδί εκτός γάμου.


Η Maria Menounos στο event με την Jennifer Lopez!

Read More

And More