Μαρία Σολωμού: Η ανήθικη πρόταση και τα χρήματα που έχασε!

“Μου έχουν κάνει ανήθικη πρόταση… Μου ζήτησε κάποιος να πάω μαζί του για χρήματα, αλλά εμμέσως. Ήταν, πώς να στο πω διακριτικός. Έκανα τη χαζή και τέλος. Προφανώς αν επέμενε θα έπεφταν κουτουλίδια”, αποκάλυψε σε συνέντευξή της στην Real Life η Μαρία Σολωμού.
Η γνωστή ηθοποιός που περιμένει το “πράσινο φως” για να ανέβει φέτος στο ΚΤΕΛ με τον Νίκο Μουτσινά και να ξεκινήσει την καλοκαιρινή περιοδεία, μιλά για τις δυσκολίες του επαγγέλματος και τα λεφτά που έχει χάσει…

Στην ερώτηση αν πληρώθηκε για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο “Μάνα X Oυρανού”, απαντά: “Δεν «με θέλει» στην τηλεόραση. Έφαγα τα μούτρα μου στην «Ονειροπαγίδα» που έχασα πολλά λεφτά, τα έφαγα κι εδώ. Τουλάχιστον η πρώτη σειρά είχε φινάλε, εδώ οι αντιξοότητες δεν μας άφησαν καν να γυρίσουμε το τέλος και αυτό είναι πολύ άγριο. Ξέρω ότι έχουν δυσκολέψει τα πράγματα για όλους, αλλά δεν μπορούν να ρίχνουν αυλαία έτσι. Με ρωτάνε στον δρόμο πότε θα βγουν τα νέα επεισόδια. Είναι άδικο γιατί αγαπήθηκε πολύ αυτή η σειρά και την αγάπησα και εγώ ιδιαίτερα. Αλλά τι να κάνουμε, το «σκηνικό» πια έχει γίνει τραγικό”.
Πολλοί θα πίστευαν ότι έχεις βγάλει λεφτά από τη δουλειά σου και έχεις κάνει τα κουμάντα σου.
“Πολλά λεφτά δεν έβγαλα. Ποτέ δεν πήρα «χρυσά πακέτα», ποτέ δεν έβγαλα τρελά λεφτά. Από αυτά έβαλα λίγα στην άκρη για τις δύσκολες στιγμές τα οποία όπως ξέρεις πολύ καλά, τελειώνουν εύκολα με τόσες αναποδιές. Άσε που θα μας προλάβει το άγριο «κούρεμα» που λέγεται ότι θα γίνει. Τι κι αν δούλεψα τόσα χρόνια για να βάλω κάτι στην άκρη για το παιδί μου; Έρχονται και σου λένε «Θα σου μείνουν τα μισά». Αν τελικά μείνουν και αυτά”.

Μιλώντας για τον γιο της Αλέξανδρο, η Μαρία ανέφερε: “Ο Αλέξανδρος είναι ο πιο μεγάλος μου έρωτας και ας ζηλεύουν οι άλλοι. Είναι ξύπνιο παιδί, ωραίος τύπος, ένας γλύκας και είμαι πολύ τυχερή που τον έχω”.
Ενώ για τον Πάνο Μουζουράκη δήλωσε: “Με τον Πάνο μας κρατά μαζί η πολλή αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον, η “παλαβωμάρα” μας, ο αλληλοθαυμασμός” και συμπλήρωσε πως οι δυο τους μένουν μαζί και με τον γιο της τον τελευταίο χρόνο… Και ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν υπήρχε το σενάριο πως έμεναν όλοι μαζί και με τον Μάριο Αθανασίου, παρόλο που διατηρούν πολύ καλές σχέσεις.

Τέλος, για τις επίμαχες φωτογραφίες στον Πάνορμο, όπου εμφανίζονταν σε “καυτά” στιγμιότυπα εξομολογήθηκε: “Αχ, αυτές οι περιβόητες πόζες! Πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος, ώστε να νομίζει ότι κάναμε 69 στον Πάνορμο μες στον κόσμο;”

Read More

And More