Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.01.2012 | 16:00

Μ. Λαμπροπούλου: Γιατί είχε “χαθεί” 4 χρόνια;

Μ. Λαμπροπούλου: Γιατί είχε “χαθεί” 4 χρόνια;
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μίλησε στο περιοδικό “People” για ποιο λόγο δεν έδινε συνεντεύξεις αυτά τα 4 χρόνια, αν της έλειψε καθόλου η δημοσιότητα αλλά και αν συνεχίζει να την αναγνωρίζει ο κόσμος στον δρόμο!
 
Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε για ποιο λόγο εξαφανίστηκε τα τελευταία 4 χρόνια: “Είχα ανάγκη να μείνω εκτός. Είχα κορεστεί και λίγο από την έκθεση. Και μου άρεσε αυτή η “ανάπαυση”, αυτή η εσωτερική διεργασία στην οποία βρισκόμουν. Κατάφερα να δώσω χώρο και χρόνο και σε ένα άλλο κομμάτι μου, σε κάποια άλλα ενδιαφέροντά μου, τα οποία όταν έχεις συνεχώς καθημερινά γυρίσματα για 6 χρόνια ασταμάτητα, μένουν πίσω. Άλλωστε ποτέ δεν ήμουν “γυναίκα καριέρας”. Αυτό το χρονικό διάστημα μου έκανε πολύ μεγάλο καλό.”
 
Η ίδια δήλωσε ότι δεν της έλειψε καθόλου η δημοσιότητα: “Όχι καθόλου! Γιατί να μου λείψει; Όλα τα πράγματα έγιναν στην ώρα τους. Μου αρέσουν οι εναλλαγές στη ζωή, δεν μου αρέσει ένα πράγμα να είναι πάντα φωτεινό ή πάντα σκοτεινό.”
 
Τέλος είπε ότι την αναγνωρίζει περισσότερο ο κόσμος τώρα, παρά όταν έπαιζε σε σίριαλ: “Ίσως ακουστεί παράξενο, αλλά λιγότερο με αναγνώριζαν όσο έπαιζα στα σίριαλ! Αυτό μπορεί να συμβαίνει όμως και λόγω των συνεχών επαναλήψεών τους από τα κανάλια.”

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10