«Ζήτα του ό,τι θες»! και το Πάσχα από τα καταστήματα της Μαρινόπουλος»

Και φέτος το Πάσχα η Μαρινόπουλος στρώνει το γιορτινό σας τραπέζι, προσφέροντας στην οικογένεια όλες τις γεύσεις κι όλα τα αρώματα των παραδοσιακών συνταγών της Λαμπρής.

Συνεχίζοντας την πετυχημένη καμπάνια «Ζήτα του ό,τι θες», με πρωταγωνιστές τους δημοφιλείς ηθοποιούς Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Βλαδίμηρο Κυριακίδη, η Μαρινόπουλος έχει φροντίσει και φέτος το Πάσχα να μη λείπει τίποτα από το γιορτινό αναστάσιμο τραπέζι.

Στα καταστήματα Carrefour Μαρινόπουλος, Carrefour Express και Carrefour, έως και τις 11 Απριλίου, όλα τα πασχαλινά είδη και εκλεκτά παραδοσιακά προϊόντα διατίθενται στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Γευστικές λιχουδιές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, φρέσκα λαχανικά, μεγάλη ποικιλία σε αλλαντικά και τυριά, αλλά και ποιοτικά κρέατα, αρνιά και κατσίκια για τον παραδοσιακό οβελία. Επιπλέον, οι κάβες των καταστημάτων Carrefour προσφέρουν τη μεγαλύτερη ποικιλία και εξαιρετικές επιλογές κρασιών από τους ελληνικούς αμπελώνες, μπύρες από όλον τον κόσμο, αλλά και τοπικά αποστάγματα μικρών Eλλήνων παραγωγών.

Αλλά και για τα δώρα της Λαμπρής και φέτος η Μαρινόπουλος εξασφάλισε τη μεγαλύτερη συλλογή από χρωματιστές λαμπάδες, σοκολατένια πασχαλινά αυγά και πασχαλινά είδη διακόσμησης.

Και επειδή γιορτάζουμε το Πάσχα και διαδικτυακά, έως τις 6 Απριλίου διεξάγονται διαγωνισμοί στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook με θέμα την καμπάνια «Ζήτα του ό,τι θες» και πασχαλινές δωροεπιταγές αξίας 50 ευρώ.

Και φέτος το Πάσχα, ελάτε στη Μαρινόπουλος να γιορτάσουμε όπως πουθενά αλλού, με μοναδικές προσφορές για όλους!

Read More

And More