Πίσω στην κορυφή της σελίδας
23.04.2012 | 14:54

Μειώνουμε στο μισό τις τιμές στα ράφια στο super market!

Μειώνουμε στο μισό τις τιμές στα ράφια στο super market!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Πόσες φορές δεν περπάτησες μεταξύ των διαδρόμων ενός super market, αλλά με τις τιμές στα ράφια ένιωθες σαν να βρίσκεσαι σε φαρμακείο; Θέλεις να βρεις το super market που θα προσπασμοστεί στην οικονομική κρίση και θα σέβεται τα χρήματά σου.

Η Carrefour Μαρινόπουλος, πάντα κοντά στο πλευρό του καταναλωτή, ρίχνει τις τιμές στο μισό αυτό τον Απρίλιο σε μια σειρά καταναλωτικών προϊόντων καθημερινής χρήσης.

Συνεχίζοντας τη στρατηγική που έχει χαράξει ο Όμιλος από τα τέλη της προηγούμενης χρονιάς, η νέα αυτή προσφορά στοχεύει στην ανακούφιση κάθε ελληνικού νοικοκυριού από τις δραματικές περικοπές στο διαθέσιμο εισόδημά του.

Η συγκεκριμένη τιμολογιακή πολιτική είναι απόρροια της διαχρονικής μας δέσμευσης να κάνουμε την ποιότητα μια προσιτή πολυτέλεια για όλους τους Έλληνες, διαθέτοντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων σε… ανοιξιάτικες τιμές.

Στα καταστήματα του δικτύου Carrefour Μαρινόπουλος, οι αγορές συνδυάζονται πάντοτε με το χαμόγελο που φέρνουν οι μεγάλες μειώσεις τιμών, τις οποίες σκοπεύουμε να συνεχίσουμε δυναμικά για όλη τη χρονιά .
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 20:21

Top 10