Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.05.2011 | 07:03

Δ. Ματσούκα: “Από τις προηγούμενες σχέσεις μου έλειπε το ταλέντο!"

Δ. Ματσούκα: “Από τις προηγούμενες σχέσεις μου έλειπε το ταλέντο!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε στο περιοδικό “Down Town” για το αν είναι ευτυχισμένη αυτό το διάστημα, για ποιο λόγο δεν απαντάει σε προσωπικές ερωτήσεις, ποιο ήταν το συστατικό που έλειπε από τις προηγούμενες σχέσεις της αλλά και για την οικονομική κρίση!
 
Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως είναι ευτυχισμένη αυτόν τον καιρό: “Ω ναι! Είμαι και εγώ και οι άνθρωποι που αγαπώ υγιείς. Όταν δεν είμαι καλά, αυτό σκέφτομαι και ισιώνω” και ο επόμενος στόχος που έχει βάλει είναι: “Να είμαι χαρούμενη”.
 
Στην ερώτηση για ποιο λόγο αποφεύγει πάντα να μιλάει για την προσωπική της ζωή, η ίδια είπε: “Δεν νιώθω άνετα να μιλάω με αγνώστους για την προσωπική μου ζωή. Είναι κάτι που μου προκαλεί αμηχανία. Είναι τόσο σταθερή αυτή μου η στάση δέκα χρόνια πια, που σχεδόν εκπλήσσομαι που αναρωτιέστε γιατί αποφεύγω να απαντήσω!”


 
Για την μαυρίλα και την απαισιοδοξία που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην χώρα μας δήλωσε: “Αντιλαμβάνομαι ότι ο κόσμος απολύεται, ότι ο αριθμός όσων δύσκολα επιβίωναν μεγαλώνει και θα μεγαλώσει αλλά τουλάχιστον να γίνουμε λιγότερο σαχλοί. Δηλαδή δεν θα βάλω και τα κλάματα που ο Έλληνας σήμερα πηγαίνει 2 φορές μόνο την εβδομάδα στα μπουζούκια, ενώ παλιά πήγαινε καθημερινά. Κατά τα άλλα καλή τύχη σε όλους.”
 
Τέλος όσον αφορά το συστατικό που έλειπε από τις προηγούμενες σχέσεις της η όμορφη ηθοποιός αποκάλυψε: “Το ταλέντο και από τις δύο πλευρές, για να κρατηθούν!”

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10