Πίσω στην κορυφή της σελίδας
25.06.2011 | 13:07

Η πρεμιέρα του Γ. Μαζωνάκη στη Θεσσαλονίκη! Τι είπε για τους αγανακτισμένους; Βίντεο

Η πρεμιέρα του Γ. Μαζωνάκη στη Θεσσαλονίκη! Τι είπε για τους αγανακτισμένους; Βίντεο
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε πρεμιέρα  χθες στη Θεσσαλονίκη με το ίδιο λεοπάρ  παντελόνι που έκλεψε την παράσταση λίγες μέρες πριν...
 
Ο ίδιος είπε στον Τάσο Λεοντιάδη,  ότι το καλοκαίρι του θα είναι μεγάλο για εκείνον: «Έχω ξεκινήσει μια περιοδεία μικρή, όχι πολλά πράγματα που κλείνει τώρα στη Θεσσαλονίκη με τρία 2ήμερα και ξεκίνησα στις 4 Ιουνίου από την Πάτρα. Μετά διακοπές και 26 Αυγούστου θα πάω στην Αθήνα, στο «Thalassa» μαζί με τον Ησαϊα Ματιάμπα και πολλές νέες καλές φωνές για 1 μήνα περίπου!»
 
Ο γνωστός καλλιτέχνης θα πάει διακοπές στην Κρήτη: "Διακοπές θα πάω στην Κρήτη στη Σητεία, από εκεί που είναι η καταγωγή μου, που είναι και ένα μέρος που το αγαπώ πάρα πολύ και περιμένω κάθε χρόνο πότε θα πάω εκεί να χαλαρώσω."
 
Τέλος μίλησε για τους αγανακτησμένους που κατεβαίνουν στο Σύνταγμα: "Σαφώς φταίνει οι πολιτικοί για μια τέτοια  κατάσταση, αλλά πρέπει να πω και ότι τους πολιτικούς εμείς τους ψηφίζουμε και έχουμε μερίδα όλοι σε αυτό. Ας προσπαθήσουμε να είμαστε τουλάχιστον εργατικοί, να κοιτάξουμε τον διπλανό μας και να δουλέψουμε αρκετά για να αλλάξει όλο αυτό το πράγμα."
 
Δες το βίντεο με την πριεμιέρα!
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10