Μενεγάκη – Μπαλατσινού – Κωστόπουλος: Όλο το παρασκήνιο της επανασύνδεσης!

Τι και αν για τρία περίπου χρόνια, οι σχέσεις του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού με την Ελένη Μενεγάκη είχαν ψυχραθεί, η φιλία τους και τα χρόνια γνωριμίας τους έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στο να τα ξαναβρούν.

Μετά τη συνάντηση μάλιστα της Τζένης Μπαλατσινού, που μαζί με τις κόρες της Αμαλία και Αλεξάνδρα έχουν βαφτίσει την κόρη της Ελένης, Βαλέρια Λάτσιου, στο αποκριάτικο πάρτυ των κοριτσιών, οι δυο γυναίκες φαίνεται πως αναθέρμαναν τη φιλία τους.

Τι γίνεται όμως με τον Πέτρο και την Ελένη;
Σύμφωνα με δημοσίευμα του “ΟΚ!” το βράδυ της Τετάρτης 26 Φεβρουαρίου, στην εκδήλωση της Airfasttickets στον Πειραιά, ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε για πρώτη φορά ύστερα από αρκετό καιρό στον ίδιο χώρο με την 44χρονη παρουσιάστρια του Alpha. (Δες όλα όσα έγιναν στο πάρτυ στον Πειραιά)

Η παρ’ ολίγον “πρώτη δημόσια συνάντησή τους” δεν πραγματοποιήθηκε τελικά, αφού “εκείνη έφυγε λίγο πριν από τις 11 και εκείνος έφτασε περίπου ένα τέταρτο αργότερα. Ήθελε πολύ να τη συναντήσει, μάλιστα κατευθύνθηκε προς το σημείο όπου στεκόταν νωρίτερα η Ελένη, αλλά εκείνη είχε αναχωρήσει. Μέχρι σήμερα, οι δυο τους έχουν μιλήσει στο τηλέφωνο αρκετές φορές, αλλά δεν έχουν συναντηθεί” αποκαλύπτει πηγή στο ΟΚ!.

Ωστόσο, νωρίτερα το ίδιο βράδυ η Ελένη πριν κατευθυνθεί στον Πειραιά είχε δειπνήσει στο εστιατόριο Matilde στο Νέο Ψυχικό με την Τζένη Μπαλατσινού.
Διαβάστε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More