Eυρωπαική περιοδεία για τους Μήτσους!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει περιοδεία στην Ευρώπη για να εξηγήσει στις υπόλοιπες χώρες τι σημαίνει “κούρεμα” του χρέους αλλά και πως βιώνουν οι Έλληνες το μνημόνιο και την τρόικα.

Η περιοδεία για το ” Sorry, I’m Greek” ξεκινάει μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για το Αλ Τσαντίρι και τα πρόσωπα που θα σατιρίσει μέσα από το έργο του θα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Κώστας Καραμανλής, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Θόδωρος Πάγκαλος αλλά και πολλά άλλα πολιτικά πρόσωπα. Τον γνωστό ηθοποιό θα πλαισιώνουν τέσσερις μουσικοί και τέσσερις χορευτές ενώ ο ίδιος θα είναι εκέινος που θα ενσαρκώσει τους ρόλους – πρόσωπα από την επικαιρότητα.

Στις 12 Μαΐου λοιπόν θα γίνει η παρουσίαση του έργου στο Ντίσελντορφ και θα συνεχίσει στις 14 Μαίου στη Νυρεμβέργη, στις 16 Μαίου στο Μόναχο, στις 17 Φρανκφούρτη, στις 19 Στουτγάρδη, στις 22 στο Παρίσι. στις 23 στις Βρυξέλλες, στις 26 στη Ζυρίχη, στις 27 ακόμη μία φορά στη Στουτγάρδη, στις 29 και 1 Ιουνίου στη Στοκχόλμη και η όλη περοδεία θα καταλήξει στην Κύπρο.

Ο κόσμος που θα θέλει να παρακολουθήσει από κοντά την παράσταση θα μπορεί να βρει εισιτήρια στην τιμή των 26 ευρώ ενώ είναι προγραμματισμένη ήδη η συνέχεια στην Νέα Υόρκη και την Αυστραλία από τις αρχές του Φθινοπώρου.

Read More

And More