Εσπευσμένα στην εντατική 47χρονος από τις μολότωφ στα Εξάρχεια! Στο νοσοκομείο άλλα δυο άτομα

Πόλεμος στα Εξάρχεια με τραυματίες ανυποψίαστους πολίτες που δούλευαν και ψώνιζαν στη λαική αγορά, δίπλα από το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων που πυρπόλησαν κουκουλοφόροι.

Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στη μία περίπου το μεσημέρι όταν περίπου 30 κουκουλοφόροι πέταξαν δεκάδες μολότωφ κατά του αστυνομικού τμήματος στην οδό Καλλιδρομίου.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και προσπάθησαν να συλλάβουν τους κουκουλοφόρους. Ενώ, οι τελευταίοι διέφυγαν πετώντας μολότωφ ακόμα και στη λαική αγορά που τους καταδίωκαν οι αστυνομικοί.

Μάλιστα μία μολότωφ πέτυχε αστυνομικό που έπεσε πάνω σε πάγκο μίας γυναίκας που πουλούσε λουλούδια με αποτέλεσμα να καεί και αυτή και να μεταφερθεί με εγκαύματα στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς όπως και άλλοι 2 πολίτες.

Ένας 47χρονος προσπάθησε να την βοηθήσει να ξεφύγει από τις φλόγες και τραυματίστηκε σοβαρά. Ο άνθρωπος πήγε να σβήσει τον πάγκο της όταν εξερράγη το ντεπόζιτο από τη μοτοσυκλέττα του αστυνομικού που καταδίωκε τους κουκουλοφόρους. Οι συγγενείς του 47χρονου αποκαλύπτουν πως εισήχθη επειγόντως στην εντατική με σοβαρά εγκαύματα στο 33% του σώματος του.

ΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ NEWSIT

Read More

And More