Μ. Μπεκατώρου:” Η απόκτηση ενός παιδιού δεν θα μου γίνει ποτέ εμμονή”

Η Μαρία Μπεκατώρου άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα για την δική της μεταμόρφωση στο Υοur Face Sounds Familiar… Η παρουσιάστρια δήλωσε πως της αρέσει που βγαίνει στον ΑΝΤ1 φρέσκια, όμορφη, καλοντυμένη, καλοφωτισμένη, αλλά από την άλλη ποτέ δεν την ενδιέφερε η εικόνα της σε ό,τι αφορά τα φώτα και το μακιγιάζ.

Ποιους παίκτες ξεχωρίζεις και γιατί;

Για κάποιον λόγο μου αρέσουν όλοι. Ο Κώστας Μαρτάκης εί ναι ένα πανέμορφο και ταλαντούχο παιδί, η Σύλβια Δεληκούρα μια εξαιρετική ηθοποιός , ο Κωνσταντίνος Καζάκος έχει ακόμα να δώσει πολλά, η Κρυσταλλία είναι ένα μεγάλο ταλέντο, όπως ακριβώς και ο Θανάσης Αλευράς, η Θωμαή Απέργη μια εξαιρετική φωνή, ο Νίκος Γκάνος καταπληκτικός σε ό,τι έχει κάνει και ο Κρατερός η ψυχή της παρέας. Όσον αφορά στη Μαντώ, κάνει μια δυναμική επανεμφάνιση, ενώ η Άντα Λιβιτσάνου είναι ένα χαρισματικό πλάσμα.

Θεωρείς ότι υπάρχει ανταγωνισμός; Έχει φανεί ο νικητής;

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει ανταγωνισμός γιατί δεν υπάρχει αποχώρηση. Βέβαια, φαντάζομαι ότι όλοι θέλουν να είναι πολύ καλοί κάθε Κυριακή. Όσο για τον νικητή, είναι λίγο νωρίς ακόμα να φανεί.

Εσύ θα μεταμορφωθείς; Τι θα ήθελες να κάνεις;

Ναι, αλλά δεν μου λένε πότε. Πάντως, θα ήθελα πολύ να μεταμορφωθώ σε άντρα.

Με τον σύζυγο σου είστε μαζί 14 χρονιά, εκ των οποίων τα 5,5 παντρεμένοι. Πολλοί ισχυρίζονται ότι χωρίς παιδί δεν υπάρχει οικογένεια…

Αυτό είναι το μεγάλο λάθος, γιατί δεν παντρεύτηκα για να κάνω παιδιά, αλλά επειδή αγάπησα τον σύντροφο μου. Όταν ήμουν μικρή ονειρευόμουν ότι την ημέρα του γάμου μου τα πόδια μου θα έτρεμαν από έρωτα για τον άντρα μου, και δόξα τω Θεώ το κατάφερα. Παντρεύτηκα έναν άνθρωπο που αγαπώ βαθιά και ειλικρινά . Είμαι ακόμη ερωτευμένη και ευτυχισμένη κάθε στιγμή που βρίσκομαι δίπλα του. Σίγουρα όμως ένα παιδί φέρνει ακόμη περισσότερη ευτυχία.

Θα ήθελες να κάνεις ένα παιδί;

Ναι, αλλά μέχρι στιγμής δεν μου έχει τύχει. Ωστόσο, δεν θα τρελαθώ και δεν ανήκω στις γυναίκες που βάζουν στόχο να αποκτήσουν ένα παιδί με οποιοδήποτε κόστος. Η απόκτηση ενός παιδιού δεν θα μου γίνει ποτέ έμμονη!

Ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου;

Το βασικότερο είναι να αφήνεις χώρο στον σύντροφο σου και να σέβεσαι την προσωπική του ελευθερία. Και όταν είσαι με τον σύντροφο σου, να είστε ό ένας για τον άλλον.

Έχετε περάσει κρίση στη σχέση σας;

Όχι, και δεν τσακωνόμαστε κιόλας.Δεν μου αρέσουν οι εντάσεις, οι φωνές και στη φασαρία λουφάζω. Ακόμα κι αν διαφωνήσουμε, φροντίζω να γαληνεύω την κατάσταση ώστε να μην φτάσουμε στον τσακωμό.

Read More

And More