Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.02.2014 | 19:20

H Μπέτυ Βαλάση εξομολογείται: «Έπαθα εγκεφαλικό! Για έναν χρόνο δεν μπορούσα να μιλήσω... μόνο έκλαιγα»

H Μπέτυ Βαλάση εξομολογείται: «Έπαθα εγκεφαλικό! Για έναν χρόνο δεν μπορούσα να μιλήσω... μόνο έκλαιγα»
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Μπέτυ Βαλάση εξομολογήθηκε την περιπέτεια της υγείας της που την κράτησε μακριά από το θέατρο! «Έπαθα ένα εγκεφαλικό. Αυτό ήταν η ζημία όλη!, αποκαλύπτει η γνωστή ηθοποιός.

και συνεχίζει: «Συνήθως αφήνει ένα \'\'χτύπημα\'\' ή στα πόδια ή στα χέρια! Η μεγάλη ζημιά σε μένα ήταν στην ομιλία. Καταλάβαινα τα πάντα μέσα στην εντατική αλλά δυσκολευόμουν να μιλήσω! Το αποτέλεσμα είναι ότι για ένα χρόνο δεν μπορούσα να μιλήσω και το μόνο που έκανα... έκλαιγα, έκλαιγα, έκλαιγα. Αρνιόμουν δεν ήθελα να κάνω κάτι. Αισθάνθηκα ντροπή για μένα, δεν μπορούσα να μιλήσω, να διαβάσω να δω τηλεόραση, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα! Όταν τα έβαλα με τον εαυτό μου κατάλαβα ότι αυτό είναι ντροπή για μένα! Όταν ο κόσμος καίγεται, νέα παιδιά φεύγουν για χίλια δύο πράγματα.... Ντράπηκα πάρα πολύ και ένιωσα ότι χάνεται η αξιοπρέπεια μου η ανθρώπινη. Εντάξει, έγινε είπα και προχώρησα!»

«Φοβάμαι να παίξω στο θέατρο! Έχω φοβία, μπορεί τώρα να μιλάμε για ώρες και μετά να πάω στο περίπτερο και να μην μπορώ! Δεν μπορώ να είμαι στη σκηνή και να ξεχάσω τα λόγια μου! Δεν το επιτρέπω στον εαυτό μου», υποστήριξε.

Δες το βίντεο στο ZappIt

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 10:59

Top 10