Natalie Portman: Εμφανίστηκε 4 φορές μέσα σε 3 μέρες με δημιουργίες γνωστού οίκου!

H πολυάσχολη ηθοποιός Natalie Portman φόρεσε τέσσερα looks του ίδιου οίκου σε μόλις τρεις ημέρες στο πλαίσιο της προώθησης της νέας ταινίας της Thor: The Dark World.

Για την εμφάνισή της στο talk show του NBC, Late Night With Jimmy Fallon την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη, η χαμογελαστή 32χρονη ηθοποιός διάλεξε ένα κομψό στράπλες φόρεμα σε ένα απαλό λιλά χρώμα με μήκος πάνω από το γόνατο, σε συνδυασμό με ένα ζευγάρι μαύρες στιλέτο γόβες.

Τα καστανά μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε χαλαρές μπούκλες που πλαισίωναν το πρόσωπό της με χολιγουντιανό στιλ .

Η Natalie εμφανίστηκε με χαρούμενη διάθεση, γελώντας και κουβεντιάζοντας με τον παρουσιαστή του talk show.

Το προηγούμενο βράδυ η ηθοποιός επέλεξε ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα Dior για το Guggenheim International Gala, που υποστηρίζεται από τον οίκο μόδας στο φημισμένο μουσείο του Μανχάταν. Το φόρεμα της ήταν αμάνικο με ασύμμετρα layers και ένα μπλε – μαύρο δαντελένιο μεσοφόρι. Oλοκλήρωσε το look της με μαύρες μυτερές γόβες και σατέν clutch bag.

Την Τετάρτη εμφανίστηκε στο talk show του NBC, Late Night With David Letterman με ένα λαμπερό μπλε φόρεμα με λευκό τελείωμα.

Λίγες ώρες αργότερα, ήταν παρούσα σε μια προβολή της νέας ταινίας της Thor: The Dark World .
Και πάλι, η Natalie φορούσε Dior από την κορυφή μέχρι τα νύχια , με ένα πολύχρωμο λαμπερό τοπ, μαύρο παντελόνι και μαύρες γόβες. Ένα σκούρο βυσσινί clutch bag oλοκλήρωσε τo look της.

Read More

And More